Notícies

Navigation Bar

El 10 i 11 de desembre el parc Felicià Xarrié acull la Fira de Nadal

De les 11 del matí a les 2 de la tarda i de les 5 de la tarda a les 8 del vespre

Above Content Body

Content Core

Fira de Nadal 2016La regidoria de Promoció de la Vila ha organitzat un seguit d'activitats adreçades a les famílies per a combinar d'una banda les primeres compres nadalenques i de l'altra la diversió dels infants. Com en les darreres edicions d'aquest esdeveniment festiu i tradicional a Premià de Dalt, a la Fira també hi ha diverses activitats de caràcter solidari per a recaptar fons per a La Marató de TV3, que enguany té lloc el proper 18 de desembre.

Un carrusel ecològic, tallers diversos, un gran planetari, màgia, flashmob, danses tradicionals amb l'Esbart l'Espolsada, xocolatada i els tradicionals Tió i visita del Pare Noel són les activitats programades pel cap de setmana del 10 i 11 de desembre al parc Felicià Xarrié. També hi haurà un trenet i servei de bar obert tot el dia.

La Fira és l'aparador dels comerços locals per a la temporada de Nadal i permet als veïns i visitant fer les compres per a Festes amb previsió. El diumenge, darrer dia de l'esdeveniment, té lloc el sorteig de productes cedits per aquests comerciants.

Activitats Fira de Nadal 2016

Activitats Fira de Nadal 2016

Fitxer: Fira_Nadal_2.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 1,2 MB

Below Content Viewlet

Document Actions