Notícies

Navigation Bar

Dues agents cíviques comencen a treballar a Premià de Dalt

Above Content Body

Content Core

Es tracta d'un Pla d'Ocupació desenvolupat des del Servei Municipal d'Ocupació i Promoció Econòmica (SMOPE) mitjançant el qual durant mig any dues agents cíviques treballen amb l'objectiu de fomentar la convivència entre veïns. Les agents porten a terme un horari de matins i tardes, de forma alterna. Ambdues treballen a peu de carrer, als diferents espais públics com ara parcs i places, carrers, mercats i zones comercials, entitats i escoles de la població.

Entre els objectius més destacats a assolir per part de les agents cíviques, que fan la seva tasca de l'1 de desembre al 31 de maig, hi ha la sensibilització, divulgació i ús correcte dels serveis a l'abast dels ciutadans i la detecció de possibles actituds incíviques, les quals recolliran i traslladaran als agents de la Policia.

La Policia Local, el Servei Municipal d'Ocupació i Promoció Econòmica, Serveis Socials, Medi Ambient i Serveis Tècnics han participat de la formació d'ambdues agents, traslladant els coneixements necessaris del territori, serveis municipals existents i de les normes i ordenances municipals pel normal desenvolupament de la seva activitat als carrers de Premià de Dalt. Les agents van degudament uniformades perquè els ciutadans les identifiquin fàcilment i en tot moment tenen comunicació directa amb el responsable de torn de la Policia Local. De fet, els seus itineraris i accions s'estableixen des de las Prefectura de la Policia Local amb l'estudi de les necessitats pòpies i dels altres serveis municipals.

Below Content Viewlet

Document Actions