Notícies

Navigation Bar

Donem a conèixer el programa Kit Digital

La iniciativa subvenciona la implantació de solucions digitals en el mercat per assolir un avanç significatiu quant a maduresa digital.

Above Content Body

Content Core

L’Ajuntament de Premià de Dalt, en col·laboració amb l’Oficina Accelera Pime Rural, va organitzar el passat 24 d’octubre la jornada Cafè Digital: Claus i novetats de la facturació electrònica al Club Emprèn del municipi. El Programa Acelera pime és la iniciativa del Ministerio de Asuntos Económicos y Transformación Digital destinada a construir l'ecosistema de referència de la transformació digital de las pimes. Aquest programa, sense cost per les empreses, s’executa a través de diferents serveis com ara assessoraments tecnològics personals, seminaris, jornades i eines per al diagnòstic digital, entre altres.

Es va explicar la normativa de facturació electrònica, que implicarà la seva obligatorietat en les transaccions entre empreses. En la mateixa sessió es va informar que des del Club Emprèn es pot ajudar a tramitar el Kit Digital, identificant en quines àrees invertir-lo i localitzar proveïdors del territori per a implementar-lo.

El Kit Digital és una iniciativa de l’Estat amb l’objectiu de subvencionar la implantació de solucions digitals en el mercat per assolir un avanç significatiu quant a maduresa digital.

A qui s’adreça?

Les solucions digitals que proporciona el Kit Digital s’orienten a les necessitats de les petites empreses, microempreses i treballadors autònoms de qualsevol sector

Below Content Viewlet

Document Actions