Notícies

Navigation Bar

Divendres 9 de juliol, Jazz en la Nit rep Chicuelo & Marco Mezquida

Una proposta musical basada en la fusió i l'excel·lència de dos artistes enormes per a commemorar els 25 anys del festival.

Above Content Body

Content Core

Guanyador del Goya, brillant com a solista o com a soci de Poveda i Duquende, un escollit: pocs compositors i guitarristes ha donat el flamenco tan sòlids i influents com Juan Gómez, Chicuelo. Marco Mezquida: músic total, rotund, creador d'un pianisme únic, que s'enriqueix en la diversitat, que no ha parat de sorprendre des de la seva irrupció en l'escena europea.

Encreuament de camins de dues personalitats artístiques tan nítides com dúctils. Una intersecció marcada per l'autenticitat, l'admiració mútua i l'entrega absoluta a la música.

Marco Mezquida i Juan Gómez, Chicuelo, es troben, no es pregunten d'on venen. Dos que sonen, que respiren en un idioma anomenat art, conversen i conversen des de tecles i des de cordes. Parlen música en la llengua del Mar Nostre. Ens expliquen la música que pinta un port, música que és com l'aigua: s'agita, es barreja i, així, l'aigua és mar, el mar és aigua i és una aigua que és tots els mars: així les músiques naveguen, convergeixen; així sonen Marco Mezquida i Chicuelo.

Chicuelo va presentar el seu disc Diapasión a l'edició del Jazz en la Nit de l’any 2008, al 2015 va presentar Sintonías juntament amb la cantant Marinah i a l'edició del 2017 Conexión amb el pianista Marco Mezquida. I Marco Mezquida per la seva banda va presentar Conexión amb Chicuelo a la edició de l’any 2017 i al 2019, Els Somnis de Ravel.

El concert arrenca a les 22.00 hores però des de les 20.30 hores el recinte és obert i amb servei de restauració a càrrec de Carns Laura. Recordeu que les entrades s'han de comprar per internet, a Codetickets, i que degut a la situació sanitària aquesta edició no hi ha servei de ludoteca. Les entrades tenen un preu de 12 euros.


 

Compra d'entrades

Actuacions de Jazz en la Nit

Below Content Viewlet

Document Actions