Notícies

Navigation Bar

Divendres 3 de febrer comença la 3a Setmana Oncològica de Premià de Dalt sota el lema "Junts contra el càncer"

Organitzada per la secció local d'Oncolliga, amb la col·laboració de l'Ajuntament i la Sociedad Española de Médicos de Atención Primaria (SEMERGEN AP)

Above Content Body

Content Core

Logotip OncolligaPosem-li pebrots al càncer (Condis Supermercats)Coincidint amb la commemoració el 4 de febrer del Dia Mundial contra el Càncer, Oncolliga Premià de Dalt organitza la tercera edició de la Setmana Oncològica. Es tracta d'un ampli programa d'activitats en què col·laboren cinquanta-cinc establiments comercials, entitats i partits polítics per a fer visible a la societat civil aquesta malaltia que a tothom toca de ben a prop.

El tret de sortida de la 3a Setmana Oncològica de Premià de Dalt és divendres dia 3 amb la campanya ‘Posem-li pebrots al càncer’ als establiments Condis fins dissabte dia 4. La presentació de la Setmana Oncològica tindrà lloc diumenge, a les 12 h, i anirà a càrrec del director d’Oncolliga, Francesc Viñas. Aquell mateix dia també hi ha programada la conferència “Riure i Plorar amb càncer” de la mà d’Emma Escolano, regidora de Cultura i presidenta de la Societat Cultural Sant Jaume.

Al llarg de la setmana hi ha programades algunes xerrades com el “Càncer, un mal tan lleig?”, “El Càncer i jo” i “El pensament és el tractament del Càncer”. Dilluns a la tarda realitzaran un taller i dijous tindrà lloc la “Jornada d’oncologia per a professionals sanitaris”.

Divendres 10 de febrer, es projectarà la pel·lícula “Ara o mai” a la Sala Teatre de la Societat Cultural de Sant Jaume. Finalment, diumenge al matí el Dr. Ignasi Blanco, genetista de l’ICO, parlarà de la “Genètica i càncer, un mite?” i l’actuació de la Coral del Barri clourà la 3a Setmana Oncològica de Premià de Dalt.

Consulteu les activitats programades de la 3a Setmana Oncològica de Premià de Dalt:

Programa d'activitats

Programa d'activitats

Fitxer: Programa_3a_Oncolliga.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 1,16 MB

Below Content Viewlet

Document Actions