Notícies

Navigation Bar

Divendres 22 de juliol Jazz en la Nit proposa una fusió amb el flamenc

El guitarrista Pedro Javier González presenta un concert amb el "bailaor" José Manuel Álvarez, el baixista Guillem Aguilar i percussions a càrrec de David Domínguez.

Above Content Body

Content Core

González és un artista especialment versàtil que ha begut del flamenc, però que també domina els registres del jazz i de la improvisació. És per això que ha treballat amb els músics més diversos, que van des de Toti Soler, fins a grans veus líriques com la de Victòria dels Àngels o Roberto Alagna i artistes tan coneguts com Joan Manuel Serrat o El Darrer de la Fila, grup amb què va treballar als 90 fins a la seva dissolució assumint posteriorment la direcció musical de la banda de Manolo Garcia durant 10 anys.

El guitarrista Pedro Javier González es presenta en aquest concert a formació de trio amb la col·laboració especial del bailaor José Manuel Álvarez, acompanyat del baix de Guillem Aguilar i de la percussió de David Dominguez, amb els quals presenta un concert de música pròpia i adaptacions d'altres autors en què la guitarra porta la veu principal.

Amb una trajectòria de més de tretze discos gravats, entre els quals hi ha també un enregistrament en viu del "Concert d'Aranjuez" del Mestre J. Rodrigo al costat de l'orquestra nacional de Rússia, González ha pujat al escenari amb els més grans en concerts i festivals de tot el món i ha compartit cartell amb BB King, Pat Metheny o Paco de Lucía. Com curiositat, se'l coneix tant per la seva pròpia música com per les seves adaptacions de clàssics del flamenc o per les seves elegants versions de clàssics de la música pop amb visualitzacions a YouTube que es compten per milions.

Jazz en la Nit ofereix serveis de restauració, cocteleria en acabar el concert i servei de canguratge per a nens i nens entre 3 i 12 anys. A banda, al Museu de Premià de Dalt hi ha una exposició fotogràfica sobre el festival.

 

Below Content Viewlet

Document Actions