Notícies

Navigation Bar

Divendres 13 de març té lloc a Premià de Dalt el primer acte del Premi Gat Perich'09

Above Content Body

Content Core

Gat Perich'09 A les 7 de la tarda, la Casa de Cultura Can Figueres serà l'escenari de la rebuda institucional per part de l'alcalde de Premià de Dalt, Joan Baliarda, i els regidors de Cultura i del Museu, Sebastià Pujol i Marc Tintoré respectivament, a les entitats, dibuixants i guanyadors del Premi d'enguany.
Està confirmada assistència d'un dels guanyadors, el dibuixant de tires còmiques "Kap" i diversos dibuixants, entre ells Fer, màxim impulsor del premi, Antoni Garner, Pepe Farruqo, Kim, Alfredo, Miquel Ferreres, José Luis Cabañas i Jorge Arranz. Alguns d'ells vénen expressament de Madrid.  L'Andreu  Buenafuente no pot assistir a l'acte de Premià de Dalt per motius professionals, però sí serà a l‘acte de dissabte 14 de març, a Barcelona.

També s'ha previst l'assisència a Premià de Dalt de la filla de Jaume Perich, Raquel Perich, i altres membres de l‘associació "Perich sense Concessions", organitzadora del premi.

Cap a 2/4 de 8 del vespre, tindrà lloc la inauguració de l'exposició “Perich sense Concessions” al Museu de Premià de Dalt. Aquesta exposició forma part de la que es va fer fa uns anys al Palau de la Virreina i mostra la vigèngia, encara avui dia, del gran recull d'acudits que en formen part. També s'hi exposen  els cartells de totes les edicions que s'han fet del Premi.

A 3/4 de 8, a la biblioteca Jaume Perich i Escala, es farà lliurament dels premis de la tira còmica “Gat Perich”, que organitza la biblioteca des de fa uns anys. Jaume Capdevila “Kap”, un dels guardonats enguany amb el Premi Gat Perich i Jordi Permanyer, Gerent de Biblioteques de la Diputació de Bacelona, faran entrega dels premis als guanyadors.

L'endemà, dissabte 14, ja a Barcelona, es farà el tradicional recorregut en vaixell, que surt a les 12.00 h del Portal de la Pau, al Port de Barcelona, fins a l'Hotel AC de la zona del Fòrum, on cap a les 13.00 h / 13.30h es farà l´acte de lliurament del XIV premi d'Humor Gat Perich a Jaume Capdevila “Kap” i Andreu Buenafuente, amb la presència de diverses personalitats del món dels ninotaires, del món periodístic i del món mediàtic. Hi assistirà l'Il·lm. Sr. Xavier Amor, Diputat i Alcalde de l'Ajuntament de Pineda de Mar.

Below Content Viewlet

Document Actions