Notícies

Navigation Bar

Diumenge 8 de maig Premià de Dalt celebra la 21a Missa Rociera

A la plaça l'Espolsada i voltants del pavelló poliesportiu municipal

Above Content Body

Content Core

Portada 21a Missa RocieraEl 8 de maig, els voltants del pavelló s'engalanen per acollir la Missa Rociera que enguany arriba a la seva 21a edició, organitzada per la Comissió Missa Rociera i l'Ajuntament. Durant unes hores, aquest indret esdevé un racó típic d'Andalusia, amb la reproducció de l'Ermita d'Almonte (Huelva), un pati andalús, una font enjardinada amb flors... Es tracta d'un esdeveniment social i cultural que cada any reuneix milers de persones devotes de la Virgen del Rocío.

Les activitats comencen a partir de les 10 del matí, amb l'ofrena floral a la imatge de la verge. Una hora més tar, a les 11:30 hores, mossèn Colomer, rector de la Parròquia de Sant Pere, oficia l'emotiva missa, cantada pel grup Guadaljarafe. Un cop acabada la missa, arriba el torn del ball i la música. S'han programat les actuacions del Ballet Sandra Suárez i Juan Antonio García, de l'Escuela de Baile Juan Antonio García; Grupo de Baile Racó de la Alegria, dirigit per la Sra. Cristina; Escola de Ball Loli; Guadaljarafe i Viejas Raíces. A més, durant tot el dia hi haurà un discjòquei, Diego Gascón, que amenitzarà la festa.

La Missa Rociera està plenament consolidada en el calendari festiu de Premià de Dalt i és un punt de trobada entre gent del poble, i també dels municipis del voltant, amb arrels a Andalusia, la qual, durant unes hores, recorden els seus orígens amb una gran festa de germanor entre el poble català i l'andalús a partir de la devoció a la Virgen del Rocío.

Com cada any, la Comissió Missa Rociera edita una revista que recull imatges de l'anterior edició de l'esdeveniment així com la programació de la missa d'enguany. 

Revista 21a Missa Rociera de Premià de Dalt

Revista 21a Missa Rociera de Premià de Dalt

Fitxer: Revista_Missa_rociera_2016.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 32
Mida: 8,22 MB

Below Content Viewlet

Document Actions