Notícies

Navigation Bar

Diumenge 8 de febrer se sorteja la 5a Promoció Municipal d'Habitatge, Riera Riereta II

Above Content Body

Content Core

Imatge Riera Riereta 2 Es tracta de 15 habitatges, tots ells amb plaça d'aparcament vinculada en soterrani situats al costat de la zona esportiva municipal (Camp Municipal d´Esports, Pavelló Poliesportiu).  Hi ha 12 habitatges de 55m2 útils aproximats; 2 de 42m2 útils aproximats i 1 habitatge de 39m2 útils aproximats. 39 persones opten a un d´aquests habitatges que es sortejaran davant Notari el diumenge 8 de febrer, a les 12 del migdia, a l´Espai Santa Anna.

Aquesta 5a Promoció Municipal forma part del Pla 500,  la proposta d'habitatge públic que l'Ajuntament de Premià de Dalt està tirant endavant, el qual és, sense cap mena de dubte, el més ambiciós de tot el Maresme, amb la previsió de construir més de 500 habitatges de promoció municipal en un poble que no arriba als 10.000 habitants. De fet, en el seu moment Premià de Dalt ja va ser pioner a construir habitatge d'aquestes característiques, i avui ja són realitat tres promocions (passeig de Can Balet, Riera Riereta i Can Werboom) i la de La Fàbrica està força avançada. El Pla 500 és fruit de l'Acord Urbanístic i de Serveis a les persones signat pels grups municipals de Convergència i Unió, Esquerra Republicana de Catalunya i Partit Popular el 10 de juliol de 2006.

El sorteig dels 15 habitatges de Riera Riereta II tindrà lloc a l'Espai Santa Anna, situat a la cruïlla del camí del Mig, a tocar de la Via Primilia, en un acte presidit per l'alcalde, Joan Baliarda, i el president de la Societat Municipal La Pinassa, Josep Triadó.

Below Content Viewlet

Document Actions