Notícies

Navigation Bar

Diumenge 6 de setembre té lloc la signatura del conveni de col·laboració entre la Creu Roja Premià de Dalt, Premià de Mar i Vilassar de Dalt  i el parc aquàtic Illa Fantasia

Above Content Body

Content Core

Recurs 2 Creu Roja Illa Fantasia serà l'escenari cada any d'una jornada benèfica a favor de l'Assemblea Local de la Creu Roja. En l'acte de signatura de l'acord que ho farà possible, i que tindrà lloc diumenge 6 de setembre, s'ha previst la presència dels alcaldes de Premià de Dalt, Premià de Mar i Vilassar de Dalt, Joan Baliarda, Miquel Buch i Llorenç Artigas, respectivament, així com la dels presidents autonòmic, provincial i local de la Creu Roja.

L'Assemblea local de la Creu Roja a Premià de Dalt, Premià de Mar i Vilassar de Dalt ha arribat a un acord de col·laboració amb el parc aquàtic Illa Fantasia mitjançant el qual cada temporada d'estiu es durà a terme al recinte del parc un acte a benefici de l'activitat local de la Creu Roja. Aquesta jornada, a més, servirà com a punt de trobada lúdic de tot el personal voluntari, socis, treballadors i col·laboradors de la Creu Roja.

A banda de la signatura pública de l'acord assolit, diumenge 6 de setembre, de 10 a 19 hores, es farà la representació en diferents punts del parc dels àmbits d'intervenció de la Creu Roja, com ara, Salut, socors i emergències, intervenció social, cooperació internacional, ocupació. medi ambient, voluntariat i formació, Creu Roja Joventut i captació de fons; també hi ha prevista la presència del Banc de Sang i Teixits.

Amb aquesta jornada i amb la signatura de l'acord, es donarà el tret de sortida a que cada any és repeteixi aquesta jornada benèfica en benefici de la Creu Roja a Premià de Dalt, Premià de Mar i Vilassar de Dalt.

El Parc Illa Fantasia


Illa Fantasia

és un parc aquàtic ubicat a la Costa de Barcelona Maresme que disposa d'unes instal·lacions de 75.000 m2, amb 22 atraccions, 3 piscines, parc infantil, minigolf i zones d'esbarjo.

Accessos al parc


  • En cotxe: Autopista C32, Sortida 92 (Vilassar de Dalt / Premià de Dalt). 20 minuts des de Barcelona o Blanes.
  • En tren: Línia 1 de Rodalies de RENFE, estació de Premià de Mar (Zona 3) i bus llançadora al parc cada 15 minuts. 25 minuts des de Barcelona o Blanes.
  • En autobús: Autobusos Casas (Barcelona a Vilassar de Dalt), amb parada al parc.

Below Content Viewlet

Document Actions