Notícies

Navigation Bar

Diumenge 22 de juny, gran festa familiar per celebrar el Quadern de Debat ja elaborat

El camp municipal de futbol municipal serà l'escenari de jocs, tallers, festa de l'escuma...

Above Content Body

Content Core

QuirolEl quadern es va repartir a les escoles Marià Manent i Santa Anna, als alumnes empadronats a Premià de Dalt de les Escoles Betlem i a diversos equipaments municipals. L'han respost 583 persones, el que representa un índex de resposta del 29,1%. Per zona de residència, la majoria de respostes han estat del nucli antic i del barri Santa Anna - Tió.

Dades que destaquen són que un 67% valora com a bo o molt bo el civisme al poble, mentre que pel que fa a equipaments i serveis municipals obtenen una valoració molt alta a Biblioteca Jaume Perich i Escala, les dues escoles bressol municipals, el Camp de Futbol Municipal i el Punt d'Informació Juvenil de l'IES Valerià Pujol, amb notes que superen el 4 sobre un màxim de 5.

Pel que fa a esdeveniments culturals, Jazz en la Nit, la Festa Major i les activitats de la Societat Cultural Sant Jaume són les que reben major puntuació, superant el 7 sobre 10.

El 67% dels participants consideren Premià de Dalt com a municipi força segur, el 50% responen que estan informats i les dues accions que creuen hauria de prioritzar l'Ajuntament de Premià de Dalt són la dinamització del comerç i la millora de les zones verdes i parcs infantils.

Retorn del Quadern de Debat Familiar

Retorn del Quadern de Debat Familiar

Fitxer: retorn_quaderndebatfamiliar2014.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 3,87 MB

Informe de resultats

Informe de resultats

Fitxer: Informe_de_resultats_PremiadeDalt_05062014.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 79
Mida: 7,16 MB

Festa per celebrar el quadern de participació

Diumenge 22 de juny, de 6 de la tarda a 9 del vespre, la regidoria de Participació Ciutadana organitza una gran festa familiar, oberta a tothom, al Camp Municipal de Futbol per tancar el quadern. L'entrada és lliure i s'han programat tallers, inflables per a diferents edats, festa de l'escuma, una exposició amb els dibuixos del Quirol a càrrec dels nens i nenes participants, el retorn del quadern amb les seves respostes...

Festa amb en Quirol, la mascota de Participació Ciutadana de Premià de Dalt

Festa amb en Quirol, la mascota de Participació Ciutadana de Premià de Dalt

Fitxer: festa_participacio2014.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 546,99 kB

Below Content Viewlet

Document Actions