Notícies

Navigation Bar

Diumenge 21 de juny s'inaugura el 38è Festival de Música del Maresme

A l'auditori Salvador Albert de la Casa de Cultura Can Figueres

Above Content Body

Content Core

CartellDotze municipis participen en aquesta 38a edició del Festival de Música del Maresme, declarat d'interès comarcal pel Consell Comarcal del Maresme. Es tracta d'una programació de música clàssica de primer nivell que té lloc entre els mesos de juny i agost a diferents escenaris de municipis de la comarca.

En el cas de Premià de Dalt, el Festival s'inaugura diumenge 21 de juny a les 20.00 hores, a la Sala Salvador Albert de Can Figueres, amb un concert d'entrada gratuïta a càrrec de Bushakevitz Duo que interpretarà "Mozart / Debussy".

Quatre concert més es celebraran al municipi. Concretament, als jardins de Can Claramunt, als jardins de Can Botey, al parc del Vogi i al teatre de la Societat Cultural Sant Jaume.

El Festival de Música del Maresme l'organitza el Consell Pro Música de Premià de Dalt, amb la col·laboració de l'Escola Municipal de Música. L'esdeveniment cultural té el suport de l'Ajuntament de Premià de Dalt, el Consell Comarcal del Maresme i la Diputació de Barcelona. Enguany hi han participat 12 ajuntaments a banda del de Premià de Dalt: Alella, Arenys de Munt, Argentona, Caldes d'Estrac, Calella, Mataró, Pineda de Mar, Premià de Mar, Teià, Tiana, Vilassar de Dalt i Vilassar de Mar.

Programa del 38è festival de Música del Maresme

L'arxiu PDF especificat no existeix

Below Content Viewlet

Document Actions