Notícies

Navigation Bar

Diumenge 20 de setembre neix “Arrela't a la Cultura” a Premià de Dalt

Es tracta d´una nova programació que aplegarà diverses activitats de cultura popular i tradicional a quatre barris de Premià de Dalt, nucli antic, El Remei, La Floresta i Santa Anna - Tió.

Above Content Body

Content Core

A les 11.30 h la plaça del Remei acollirà jocs tradicionals. I a les 13.30 h batucada cap al Parc Felicià Xarrié on es farà un dinar popular seguint l’estil tradicional de l’Edat Mitjana. És a dir, rostit de porc (hi haurà xai per als qui no puguin menjar porc), amanida, escalivada, patates al caliu, aigua, vi i síndria. El preu és de 12€.

A les 16.30 h hi haurà un taller de sons a càrrec de Jaume Batlle i a les 17.30 h trabucaires fins a laplaça de la VIla on recolliran els Gegants i els acompanyaran en cercavila al parc Felicià Xarrié. Allà, a les 18.30 h, actuarà la Colla Castellera Els Bergants, alhora que en Jaume Riera ens oferirà un Taller d'arrels. Tot seguit, actuacions de l’Esbart l’Espolsada i l’Esbart de Ribes de Freser. A les 22.00 h al mateix parc, concert a càrrec del Grup Xeic.

A les 17.00 h començaran les activitats a La Floresta amb una batucada que sortirà d'aquest barri, fins a La Petanca i baixarà pel torrent de Santa Anna. A les 18.30 h el grup de ball “Racó de l’Alegria” ens oferirà una exhibició de balls a la plaça del Mil·lenari. Des d'allà, cercavila amb els gegantons cap a La Petanca on es farà una xocolatada.

programa Arrela't

Below Content Viewlet

Document Actions