Notícies

Navigation Bar

Diumenge 19 de març Premià de Dalt acull la Gala Lupresti, un esdeveniment solidari per a crear un grup de percussió a l'Índia amb infants cecs

Sota l'eslògan, "Una baqueta, una casa, un futur possible", a l'auditori del parc aquàtic d'Illa Fantasia

Above Content Body

Content Core

Gala solidària "Projecte Lupresti"L'esdeveniment l'organitzen l'Ajuntament, SoL Repercussió i el grup Trencaones, amb el suport de la Fundación Vicente Ferrer, i tindrà lloc diumenge 19 de març, a les 18.00 hores, a l'auditori d'Illa Fantasia.

A través del llenguatge universal de la  música, l’objectiu de la Gala Lupresti és assolir un futur millor per als infants de l’Índia mitjançant la creació de grups de percussió per a infants i joves cecs de pobles propers a la Fundación Vicente Ferrer. Es pretén acostar-los al món de la música perquè aquesta esdevingui un mitjà de vida per a ells, actuant en festes i esdeveniments i fent créixer els grups de percussió. S’ha previst que a l’agost un grup de voluntaris viatjarà a l’Índia per a impartir el primer taller de percussió.

La Gala Lupresti compta amb la col·laboració de músics, actors, pallassos, ballarins... i amb artistes com Pep Callau, Àlex Casanovas, Tortell Poltrona, Morosito, Judith Nedermann, Roger Corbalán, Carlota Cerrillo, batucades, els Gegants de Premià de Mar, els Capgrossos de Mataró, màgia, Bollywood...
Els ingressos recaptats de les entrades i de la venda de baquetes –que podran personalitzar-se per a enviar-les a l’Índia perquè les utilitzin els nens en els tallers- seran per a la compra de material necessari per als grups de percussió i alhora per a finançar la construcció d’una o més cases.

Preus i aportacions a la Gala Lupresti:

  • Nens/es de 0 a 4 anys, entrada gratuïta acompanyats d’una persona adulta
  • Nens/es de 5 a 17 anys, 8€
  • A partir de 18 anys, 12€.
  • Fila zero (ES23 3058 0572 2227 2001 1182)

Below Content Viewlet

Document Actions