Notícies

Navigation Bar

Diumenge 19 de desembre té lloc el Concert de Nadal amb l'Orquestra de Cambra Catalana

Al Santuari de la Mare de Déu de la Cisa. L'entrada és gratuïta i cal dur mascareta durant l'actuació.

Above Content Body

Content Core

Un indret tan especial com és el Santuari de la Mare de Déu de la Cisa acollirà aquest diumenge, 19 de desembre, a les 13.00 hores, el tradicional Concert de Nadal que cada any ens ofereix l'Orquestra de Cambra Catalana, l'orquestra residente del Festival de Música del Maresme. En aquesta edició s’ha escollit un programa amb obres molt apropiades per a  aquestes dates. Així, al costat del Divertiment en Si b de Mozart, l’Andante religiós de Morera i un Concerto grosso de Manfredini, es podrà sentir el celebèrrim Nisi Dominus de Vivaldi.

Oriol Rosés serà el solista del Concert de Nadal mentre que la direcció anirà a càrrec de Xavier Pagès-Corella.

Oriol Rosés

També és contratenor. Realitza els seus estudis musicals al Conservatori del Liceu i a l’ESMUC. Guardonat amb el Premi d’Honor de Cant del Conservatori del Liceu i pel Mozarteum de Salzburg. Ha actuat amb Vespres d’Arnadí, Ensemble Meridien, Canto Coronato, Harmonia del Parnàs, Cor de Cambra del Palau i Orfeó Català, OBBA, Orquestra Barroca Catalana, ONCA i Terrassa 48 en sales com l'Auditori de Barcelona, Palau de la Música Catalana; Teatre Lliure i Teatro Español de Madrid. També amb la Kammeroper Konstanz (Alemanya), Aestas Musica (Croàcia), Camerata de Laussane (Suïssa) i al Dag Oude Muziek (Bèlgica). Ha col.laborat amb OSV, Orquestra de l’Acadèmia Teatre del Liceu, Scottish Opera, Òpera d’Oviedo, Carles Santos, Festival de Cadaqués, FOBNC, Copenhagen Re:New i Edinburgh Festival. És també professor de cant al Conservatori Superior de Música del Liceu.

 

 

Xavier Pagès-Corella va estudiar piano, composició i direcció d'orquestra a Barcelona amb Margarita Serrat, Salvador Pueyo, i Albert Argudo, i posteriorment a Viena amb Reinhard Schwarz i Georg Mark. Com a director i compositor ha col·laborat amb formacions com l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, la Sinfónica de Galicia, Orquesta Ciudad de Granada, Orquesta de Córdoba, Simfònica Ciutat d'Eivissa, Sinfónica Sinaloa de las Artes (Mèxic),  Filarmónica de Mendoza (Argentina),  Thüringen Philharmonie (Alemanya),  Knox-Galesburg Symphony (Estats Units), Oare String Orchestra (Regne Unit), l'Orchestre de Catalogne (França), Julià Carbonell de les Terres de Lleida, Camera Musicae, Giorquestra, Camerata Eduard Toldrà, Camerata XXI, Terrassa 48, Orquestra del Real Cercle Artístic de Barcelona, la Banda Municipal de Bilbao i la Cobla Sant Jordi. Guardonat amb els premis de composició musical Andrés Gaos, el Ciutat de Tarragona, l'Oare String Orchestra Composing Competition i el Mirabent Magrans. Actualment és director del Barcelona Modern Ensemble, director associat de la Orquestra de Cambra Catalana i professor del Conservatori Superior de Música del Liceu.

 

L'Orquestra de Cambra Catalana va ser fundada per Joan Pàmies l’any 1986. Al llarg de la seva trajectòria ha ofert més de 600 concerts i ha actuat en alguns dels principals auditoris, cicles i festivals. També ho ha fet Europa,  Centre i Sud-Amèrica, Líban, Tunísia i la Xina. Solistes de prestigi internacional han actuat en els seus concerts i ha enregistrat per a les Ràdios i Televisions d'Espanya, França, l'Argentina, Mèxic i Tunísia. També té gravats sis CD amb música inèdita, fonamentalment de compositors catalans. L'orquestra compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya, l'Ajuntament de Barcelona, la Diputació de Barcelona, l’Institut Ramon Llull i l’AIE.

 

Below Content Viewlet

Document Actions