Notícies

Navigation Bar

Diumenge 18 de juny es reobre la piscina del Club de Tennis pels veïns de Premià de Dalt

Amb tarifes reduïdes i abonament per a les persones empadronades al poble, com l'any passat

Above Content Body

Content Core

Des del 18 de juny, i fins  a l’11 de setembre, els veïns de Premià de Dalt podran gaudir de la piscina del Club de Tennis Premià de Dalt a uns preus especials, més econòmics que equipaments d'aquestes característiques als municipis del voltant i encara més reduïts respecte els de la temprada anterior.

L'alcalde, Josep Triadó, i el llavors president del Club de Tennis Premià de Dalt, Marcos Cadarso, van signar un nou conveni de col·laboració entre l'Ajuntament i l'entitat amb la finalitat de facilitar l'accés dels veïns de Premià de Dalt a les piscines descobertes del club, per a promoure punts de trobada que fomentin la cohesió social entre la població.

El conveni té una durada de quatre anys, fins l'any 2019, amb una aportació econòmica del consistori de 24.000 € en total. L'obertura d ela piscina als veïns del poble ha estat tot un èxit els dos estius passats. Com explicava l'alcalde, Josep Triadó, l’objectiu és donar una alternativa a la ciutadania perquè a dia d’avui Premià de Dalt no disposa de piscina municipal i alhora donar a conèixer les instal·lacions als veïns perquè suposa una oportunitat perquè l’entitat augmenti el seu nombre de socis".

Hi ha dues modalitats de tarifes, l’entrada diària i l’abonament, i es diferencien segons les edats:

EDAT

ENTRADA DIÀRIA

ABONAMENT (8 entrades)

0 – 7 anys

Gratuïta

Gratuït

8 – 17 anys

3,00€

18,00€ (-2,00€ any 2015)

Adults (a partir 18 anys)

4,00€

27,00€ (-3,00€ any 2015)

Els veïns que vulguin gaudir d’aquestes tarifes especials hauran d'acreditar la residència a Premià de Dalt mitjançant la presentació d'un document oficial (DNI, NIE o carnet de conduir) amb l'adreça de Premià de Dalt o be mitjançant un certificat d'empadronament.

Piscina CT Premià de Dalt  Piscina CT Premià de Dalt

Below Content Viewlet

Document Actions