Notícies

Navigation Bar

Diumenge 17 d'octubre s'organitza un acte públic en record a les víctimes de la Covid-19 a Premià de Dalt

L’Ajuntament i la Parròquia de Sant Pere organitzen un acte d'homenatge a les víctimes de la COVID-19 i i de reconeixement als professionals essencials que lluiten per a vèncer aquesta pandèmia.

Above Content Body

Content Core

L’esdeveniment es farà el proper 17 d’octubre als jardins de can Figueres i comptarà amb la participació de persones representants dels col·lectius que més han patit la Covid o bé s’han implicat en combatre-la, com ara el personal sanitari, de neteja, Policia Local, gent gran, persones vulnerables, infants, el sector cultural i persones voluntàries, entre altres.

Es preveu fer una encesa d’espelmes amb apunts musicals, hi haurà un moment de silenci, testimoniatges dels diferents col·lectius i com a cloenda es plantarà un arbre, concretament una olivera, als jardins de can Figueres. Serà l’arbre de la vida i un símbol de vida per tenir sempre presents les persones que ens han deixat. 

L'olivera és un arbre mediterrani, símbol de la pau i de la saviesa, i que es caracteritza per la seva longevitat.

Una placa de la reconeguda artista local Madola servirà per a recordar aquest indret com a símbol d’homenatge a les víctimes i de reconeixement als col·lectius professionals que encara lluiten per a vèncer-la.

Below Content Viewlet

Document Actions