Notícies

Navigation Bar

Diumenge 14 de setembre Premià de Dalt acull la 1a Festa Solidària "Obrim una finestra al món!"

Above Content Body

Content Core

L'acció solidària és fruit de la col·laboració entre el Grup de Solidaritat amb el Tercer Món Premià de Dalt i l'Ajuntament i té com a objectiu recaptar fons pels damnificats pel terratrèmol de la Xina. Es farà el diumenge 14 de setembre, a partir de les 12 del migdia, al pati de Sant Jaume.

La 1a Festa Solidària comprèn jocs per a petits i grans, la "Botigueta de tot a 1€ o més", cançons i danses amb en Pau Tarruell, actuació sorpresa, dinar popular, manualitats del talleret, venda de pintures de l'Associació d'Artistes... El cartell de la festa ha estat creat per l'artista local Anna Albert.

A banda del Grup Solidaritat amb el Tercer Món i l'Ajuntament, fan possible aquesta festa solidària la Parròquia de Sant Pere, SC Sant Jaume, ACR Carnestoltes, Geganters, Associació d'Artistes, Equips de matrimonis, Cau l'Espolsada, Premià de Dalt Ràdio, ADF Premià de Dalt, Grup de Danses de Sant Jaume, Dones de Dalt, Cine Club, KDQ i Corma; i les ONG Metges sense Fronteres, Associació Sahrauís, Radjem, Fundació Vicente Ferrer, Centre Català de Solidaritat, Tarija, Setem, Somriures de Bombai, Comerç Just, Dominiques de la Presentació (Índia), Intermón Oxfam, Fundació Arrels i Solidaris amb Burkina. La Generalitat de Catalunya també hi col·labora mitjançant el departament de Benestar i Família.

Díptic 1a Festa Solidària

Podeu llegir-ne més detalls descarregant-vos en format PDF el díptic que s'ha editat.

Fitxer: diptic_festa_solidaria.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 970,68 kB

Below Content Viewlet

Document Actions