Diumenge 14 d'agost arrenquen les festes del barri Santa Maria - Santa Anna - Tió
Above Content Body
Content Core
Les festes les organitza l'Associació de Veïns del barri Santa Maria - Santa Anna - Tió, amb la col·laboració dels ajuntaments de Premià de Dalt i Premià de Mar, i enguany tenen lloc el 14 i 15 d'agost.Diumenge a partir de les 11.30 hores es podran comprar els tiquets per a la Ruta de la Tapa. Es tracta d'una nova activitat que consisteix en degustacions de tapes als diversos establiments col·laboradors del barri, a preus populars. Es compren prèviament els tiquets i en aquests ja queda establert quina tapa cuina cada establiment. En acabar, s'escollirà per votació popular quin ha estat el millor plat de la 1a Ruta de la tapa de les festes de Santa Maria - Santa Anna - Tió. A les 12 del migdia, hi haurà una cercavila amb música dixieland per acompanyar la ruta.
A la tarda,a les 18.00h, els carrers del barri acolliran el popular "Pita y mójate", que acabarà a la pista de La Petanca amb la festa de l'escuma que tant agrada grans i petits.
A les 20.30 hores del vespre, també a La Petanca se celebrarà un espectacle participatiu de hip-hop, "Batalla de rap". I a les 22.30h el torrent de Santa Anna serà l'escenari del ball amb l'orquestra Xarop de Nit.
Dilluns 15 d'agost, a les 12.00 hores, al torrent de Sta. Anna davant del Punt d'Informació Juvenil "la Fletxa" es farà el lliurament de tiquets per a la paella solidària en favor del centre de Distribució Solidària d'Aliments (DISA). Es donarà un tiquet a canvi d'aliment. Des de Càritas recomanen dur cereals, cacau en pols i llet de continuació. A les 14.00 hores es farà la paella popular i en acabar, sobretaula de sevillanes.
A les 19.30h les havaneres i rom cremat amb Mar i Vent posaran el punt i final a les Festes 2016 del barri Santa Maria - Santa Anna - Tió.
L'autor del cartell de les festes d'enguany és en Joan Pasqual, president de l'Associació d'Artistes de Premià de Dalt i veí del barri Santa Anna-Tió.
Programa de festes Fitxer: festes_santa_anna_tio_2016.1.pdf Format: Acrobat-PDF |