Notícies

Navigation Bar

Diumenge 12 de maig se celebra la Matinal al Parc de la Serralada Litoral, a Sant Mateu

Hi trobareu tallers, contes, animació musical i d'altres activitats que us aproparan al coneixement del parc natural i el seu entorn de manera lúdica i engrescadora.

Above Content Body

Content Core

Diumenge 12 de maig se celebra la Matinal al Parc de la Serralada Litoral, a Sant Mateu
@XPN

Diumenge 12 de maig tindrà lloc la Matinal al Parc a l’ermita de Sant Mateu, a Premià de Dalt. Es tracta del 21è Viu el parc del Parc de la Serralada Litoral. La Matinal es farà  a partir de les 10.30 h. Hi haurà activitats per al públic familiar, amb 'Farcell de jocs', a càrrec de Fefe i Cia, 'La capsa dels sentits', un espai per descobrir i redescobrir la natura, activitats per activar els sentits i estimular una mirada reflexiva, a càrrec de Talleret Craft, i Tallers d’art natura a càrrec d’Areté i de mandales amb elements naturals a càrrec de Coolinquiet.

L’espectacle de cloenda, amb animació musical per a totes les edats, a càrrec de Fefe i Cia es farà a les 12.30 h. Durant tot el matí hi hauran els dibuixants de Dibuixant Maresme.

 

Dibuixant el Maresme

La Montse Sanchiz ens proposa anar a dibuixar en la Matinal del Parc, a Sant Mateu on podreu dibuixar l'ermita, l'entorn natural i paisatgístic i ntambé les activitats lúdiques que s'hi celebraran. La trobada és davant de l'ermita.

 

Viu el parc

El Parc de la Serralada Litoral participa al programa Viu el parc des de l’any 2003. Compta amb la participació de quinze municipis: Alella, Argentona, Cabrera de Mar, Cabrils, la Roca del Vallès, Martorelles, Montornès del Vallès, Òrrius, Premià de Dalt, Santa Maria de Martorelles, Teià, Tiana, Vallromanes, Vilanova del Vallès i Vilassar de Dalt.

El programa Viu el parc del Parc de la Serralada Litoral es desenvolupa entre els mesos d'abril i juny i ofereix activitats plàstiques, escèniques, musicals, literàries, folklòriques i de difusió del patrimoni natural i cultural tant a l'interior del Parc com en els municipis que tenen el seu terme municipal dins dels límits de l'espai protegit.

Below Content Viewlet

Document Actions