Notícies

Navigation Bar

Diumenge 11 de febrer té lloc la Rua de Carnaval!

A les 12 del migdia les diferents comparses sortiran des de la plaça de la Vila on també acabaran el recorregut

Above Content Body

Content Core

Totes aquelles comparses que vulguin participar a la Gran Rua de Carnaval de Premià de Dalt -que organitza l’Associació Cultural i Recreativa Carnestoltes amb la col·laboració de l’Ajuntament- s’hi ha d’inscriure abans, per correu electrònic a l’adreça grupcarnestoltes@hotmail.com indicant el nom de la comparsa, el número de persones que la conformen, dir si porten o no carrossa i vehicle, el nom i cognoms de la persona responsable, el seu número de DNI i un número de telèfon de contacte. La data límit per a fer-ho és el divendres 9 de febrer de 2024. Les inscripcions fora de termini no seran acceptades i no podran participar en els premis.

La concentració de les comparses serà diumenge 11 de febrer a les 11 del matí a la plaça de la Vila per a recollir els números per a participar a la rua que sortirà a les 12 del migdia. El recorregut serà per la ctra. de Premià de Mar, Felicià Xarrié, can Malagrida, ca la Teta, Riera i plaça de la Vila.

 

Premis de la Rua de Carnaval

Les comparses que optin a  premi han d’estar formades per un mínim de 4 persones i cadascuna de les comparses serà responsable de la música durant tot el recorregut. Els premis que s’atorguen són els següents:

1r Premi comparsa: 500,00€

2n Premi comparsa: 300,00€

3r Premi comparsa: 200,00€

Aquest any s’atorguen 3 premis individuals a infants fins a 14 anys. Aquestes nenes i nens es podran inscriure a la rua el mateix 11 de febrer.

El jurat el formen diferents persones que es mouran pel recorregut de la Rua de Carnaval i que puntuaran l’originalitat, el vestuari, la coreografia, la música i l’atractiu de la disfressa. 

 

La crema del Rei Carnestoltes i sardinada es fan dimecres 14 de febrer

És l’acte amb el que s’acomiada el regnat d’en Carnestoltes, el rei dels poca-soltes, i es farà a les 19 h al Parc Felicià Xarrié amb sardines, pa torrat i bon vi per a totes les persones assistents.

 

Below Content Viewlet

Document Actions