Notícies

Navigation Bar

Diumenge 11 d’octubre Mn. Ramon Roca substitueix en el càrrec de rector a Mn. Josep Colomer

Mossèn Ramon Roca s’instal·larà a la rectoria, l’edifici del s. XVI situat davant de la Parròquia de Sant Pere

Above Content Body

Content Core

El nou mossèn és originari de Santa Maria de Palautordera (1958) i prendrà possessió a la Parròquia, en la celebració de l’aniversari de la Dedicació de l’Església de Sant Pere en què es presentarà a la comunitat de feligresos. Dimecres 7 d'octubre, acompanyat del seu predecesor, Mn. Josep Colomer, va presentar-se a l'alcalde, Josep Triadó, i al primer tinent d'alcalde, Alejandro Costa Urigoitia.

Mn. Ramon Roca prové de la Parròquia de la Sagrada Família de Mataró, al barri de Cirera. La seva trajectòria s’inicia com a seminarista a Gualba (2 anys) i segueix a La Llagosta (4 anys). L’any 2000 és ordenat a Vilassar de Mar i l’any 2005, mossèn primer de la Parròquia de Maria Auxiliadora i, després, al setembre de 2006, de la de la Sagrada Família, ambdues a Mataró. De família de forners, el nou rector defineix el seu nou destí com “una providència per a donar testimoni, fer camí, ajudar i estimar”, i “un retorn als meus orígens perquè Premià de Dalt és un poble”.

L’anterior rector, Mn. Colomer, es mantindrà adscrit al Santuari de la Mare de Déu de la Cisa, i a l’Església de Sant Cristòfol de Premià de Mar.

Below Content Viewlet

Document Actions