Notícies

Navigation Bar

Diumenge 1 de Maig arriba l'Aplec de la Cisa

Actes litúrgics, culturals, festius i comercials conformen l'aplec que orgnitza la Comissió de Festes

Above Content Body

Content Core

Cartell genèricDissabte  30 d'abril, la Parròquia de Sant Pere acollirà la missa de vigília i vetlla de la Mare de Déu de la Cisa, a les 19:00 hores.
L'endemà, diumenge 1 de Maig, es quan tindran lloc la resta d'actes programats per a commemorar l'Aplec de la Cisa en honor a la Verge.

A partir de les 11 del matí, els Gegants de Premià de Dalt realitzaran un ball protocol·lari en honor a la Mare de Déu a l'interior del Santuari. Posteriormen, es celebrarà la missa solemne i es procedirà a la benedicció del sabre -el briox amb forma de sabre que la Comissió de Festes ven durant l'Aplec.

En acabar l'ofici, es procedirà a la inauguració d'un nou espai a tocar de la plaça del Santuari, l'Espai Mn. Pere Ribot.

A la sala mossèn Josep Mas s'inauguraran dues exposicions, una de pintures a càrrec de Maria Fernández, i una alrta a base de teballs d'espart, obra d'Antoni Abril de Gea.

A les 12 del migdia, hi haurà ball dels Gegants de Premià de Dalt i sardanes amb la Cobla Premianenca. I a les 14h, paella popular.

La darrera activitat de l'Aplec de la Cisa la protagonitzarà el grup Serra de Marina amb havaneres, i rom cremat per a tothom.

Durant tot el dia, els carrers del voltant del Santuari acolliran la tradicional Fira d'Artesania. I a la plaça de la Font, hi haurà servei de bar i botifarres a la brasa a càrrec de la Comissió de Festes.

El cartell d'enguany l'ha il·lustrat una fotografia d'en Ferran Planell, veí de Premià de Dalt, i membre de l'Associació d'Artistes de Premià de Dalt.

Activitats

Activitats

Fitxer: Cisa_1.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 2,41 MB

Activitats litúrgiques organitzades per la Parròquia de Sant Pere

Activitats litúrgiques del Santuari

Activitats litúrgiques del Santuari

Fitxer: Cisa_2.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 2,42 MB

Exposicions

Exposicions a l'Aplec

Exposicions a l'Aplec

Fitxer: Cisa_3.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 2,42 MB

Below Content Viewlet

Document Actions