Notícies

Navigation Bar

Dissabte a mitjanit arrenca la 2a edició de l'Arrela't

La festa de la Cultura Popular que organitza l'Ajuntament de Premià de Dalt

Above Content Body

Content Core

Programa d'activitats de l'Arrela'tEn aquesta segona edició hi ha tres escenaris, el parc Felicià Xarrié, el barri de La Floresta i el barri del Remei. L’objectiu d’aquest festival és acostar i difondre la cultura popular als veïns i alhora promoure intercanvis amb altres cultures per a enriquir-nos mútuament. Es tracta d’oferir un seguit d’activitats obertes al públic general perquè qualsevol persona que s’hi atansi pugui viure la cultura popular en primera persona.

Dissabte 17 en acabar la celebració del Dia d’Ulisses, entre les 23 i les 23.30 hores, una batukada amb Ssstrèpits acompanyarà la gent des de la plaça de la Fàbrica fins al parc Felicià Xarrié, on tindrà lloc un concert amb Dj Abelló i Absentes.

L’endemà, diumenge 18 de setembre, a les 10.30h l’Arrela’t ens dirà bon dia amb els trabucaires del Vi d’Alella. Sortiran de la plaça de la Vila, passaran per la Societat Cultural Sant Jaume, la plaça de la Fàbrica i acabaran la cercavila al parc Felicià Xarrié.  Allà a les 11.30h hi haurà tallers Art i Natura de Les Colomes i sons amb material reciclat de Jaume Batlle i Carlos Garcia.

Gairebé de forma simultània, a partir de les 11 hores el torrent de Santa Anna serà l’escenari de tallers, “Arrela’t al Mural. Planta la teva llavor”. Mitja hora més tard es farà una xocolatada al Punt d’Informació Juvenil La Fletxa, i al migdia, 12h, sardanes amb la Cobla Premià i la Coral del Barri.

A les 13.30h la Cobla Premià oferirà un concert de sardanes, i en acabar, tindrà lloc un dinar tradicional amb menú a 12€ per adults (porc o xai, escalivada, amanida, beguda i postres) i de 6€ per a infants (macarrons, beguda i postres).

A la tarda, a les 16.30h, hi haurà una cercavila amb el trenet i la Xaranga eXcèntrica per anar a buscar els gegants a Sant Jaume. A les 17.30h podrem gaudir de Castells amb les colles Bergants i Engrescats. I, tot seguit, Roda d’Esbarts de Catalunya amb l’Esbart Dansaire de Granollers, l’Esbart Maragall d’Arenys de Mar i l’Esbart l’Espolsada de Premià de Dalt. El comiat serà a càrrec dels Gegants de Premià de Dalt.

Com a  novetat respecte l’edició de l’any passat, enguany s’ha organitzat un concert viatger que connectarà el parc Felicià Xarrié, La Floresta, Santa Anna - Tió i el barri del Remei a través d’un tren turístic cultural que farà parades musicals amb concerts improvisats a càrrec de la xaranga eXcèntrica.

La 2a edició de l’Arrela’t a la Cultura Popular l’organitza l’Ajuntament de Premià de Dalt, amb la col·laboració de la Comissió de Festes, el Punt d’Informació Juvenil La Fletxa i el Group Matinée.

CONCERT

Concert al parc Felicià Xarrié

RECORREGUT DE L'ARRELA'T AL CONCERT VIATGER

Arrela't al concert viatger

Cartell 2a edició Arrela't a la Cultura

Cartell 2a edició Arrela't a la Cultura

Fitxer: CARTELL_ARRELA_T.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 1,96 MB

Below Content Viewlet

Document Actions