Notícies

Navigation Bar

Dissabte 9 de maig es corre la 2a Cursa Popular SantJaumenka

Consulteu les incidències en el trànsit que la prova comportarà

Above Content Body

Content Core

SantJaumenKaLa SantJaumenKa 2015 sortirà davant de la seu de la Societat Cultural Sant Jaume. El recorregut d'aquesta edició es centra en el pas pels principals carrers del nucli antic. Amb aquest canvi respecte el recorregut de l'edició anterior s'ha aconseguit reduir el desnivell (ara només de 50 metres) i aconseguir un traçat més fàcil de seguir per al públic, esperant així una bona animació en diferents punts del recorregut, especialment al pas per Sant Jaume i l'Espai La Fàbrica. El recorregut és desenvolupa en la seva totalitat en el nucli urbà.
La durada d’aquesta Cursa és de 18:00 hores fins les 21:00 hores.

Hi ha dues modalitats de SantJaumenKa, de 5km i 10 km.

La SantJaumenKa 5K
Programada per a esportistes més aviat en fase d'iniciació i també pels que volen anar preparant-se per distàncies més grans.
L'objectiu de l'organització és afavorir la participació de totes aquelles persones que vulguin apropar-se i apuntar-se, pel fet de gaudir d´un vespre festiu i participatiu en un entorn incomparable.

    Hora de sortida: 19h00
    Distància: 5km

Participants d'entre 14 i 17 anys: Poden disputar aquesta distància i 10K portant l'autorització.
Participants d'entre 11 i 13 anys: Poden disputar aquesta distància si estan acompanyats per un adult i portant l'autorització.


La SantJaumenKa 10K
Aquesta prova de mitja distància està plantejada per participants amb una certa preparació i amb un mínim nivell de formació i entrenament.
Consisteix en fer dos voltes al recorregut de 5km.

    Hora de sortida: 19h00
    Distància: 10km

Participants d'entre 14 i 17 anys: Poden disputar aquesta distància i 5K portant l'autorització.
Participants d'entre 11 i 13 anys: No poden disputar aquesta distància, només 5K.

La Policia Local ha elaborat uns avisos a la població perquè tinguin en compte les incidències que ocasionarà la cursa popular. Es faran talls de trànsit puntuals segons el recorregut de la Cursa. Es recomana als conductors precaució i tolerància en compartir les vies per on transcorri la Cursa. Davant qualsevol incidència, podeu trucar la Policia Local de Premià de Dalt: 93 693 15 00

traçat


 
   

 

Below Content Viewlet

Document Actions