Notícies

Navigation Bar

Dissabte 8 d'abril, Juli <em>The Rock</em> Giner combat a casa amb la vetllada &#8220;Camí al Cim&#8221;

Ja podeu comprar les entrades per a aquest esdeveniment de boxa que acollirà el Pavelló Poliesportiu Municipal

Above Content Body

Content Core

Juli GinerSón a punt de fer el cim però per assolir-ho cal treballar dur i la preparació ha de ser perfecta. Per això dissabte 8 d’abril, quatre dels boxejadors amb major projecció de l’equip Gallego Prada s’uneixen per a un esdeveniment especial que tindrà lloc al pavelló Poliesportiu Municipal de Premià de Dalt. Tots quatre hauran de demostrar qui d’ells està en millor forma per afrontar reptes imminents amb garanties.


El veí de Premià de Dalt Juli The Rock Giner afrontarà el seu primer compromís del 2017, abans de ser, previsiblement, nomenat a aspirant oficial del Campionat d’Europa que actualment ostenta Guillaume Frenois. Amb objectius comuns, l’actual aspirant oficial al Campionat de la Unió Europea, Jerobe Santana, necessita rounds d’acció per tal d’arribar en òptimes condicions a aquest campionat que se celebrarà a París el proper 6 de maig.

Isaac Real ha de tornar a la senda de la victòria per tornar a jugar a les grans lligues. Oportunitat ineludible pels fans de Chaca, que fa més d’un any que competeix a casa.

La cirereta del pastís la posarà el debut esperat d’Alejandro Moya, una de les promeses més fermes de la boxa catalana amb qualitat i fortalesa.

Es tracta doncs d'una oportunitat única per a veure en una mateixa vetllada a alguns dels boxejadors més potents de l’actualitat. A més, hi haurà més sorpreses... Reserveu-vos ja el dissabte 8 d’abril a l’agenda perquè “Camí al Cim” disposa de tots els ingredients per a oferir una vetllada a l’alçada dels seus protagonistes al Pavelló Poliesportiu Municipal de Premià de Dalt. I afanyeu-vos a comprar les entrades!

Venda d'entrades: cliqueu AQUÍ

Cartell "Camino a la Cima"

Below Content Viewlet

Document Actions