Notícies

Navigation Bar

Dissabte 5 d'abril s'inauguren la rotonda "La Font Blava", obra de l'artista local Madola, i una exposició al Museu de la mateixa artista

Above Content Body

Content Core

Rotonda La Flor Blava (Madola) La nova rotonda -que porta el títol de "La Font Blava"- està situada a la cruïlla de la carretera d'Enllaç amb l'autopista-torrent Mateu Mas, i és una creació de l'artista local M. Àngels Domingo Laplana (Madola).
La inauguració està prevista a les 18.45h i tot seguit s'anirà fins a la Casa de Cultura Can Figueres, al costat de la rotonda, i s'obrirà les portes de l'exposició "Llibres al Museu", també de la mateixa artista.
L'exposició "Llibres al Museu" que Madola presenta al Museu de Premià de Dalt està formada per un conjunt de peces amb el motiu general del llibre i també de l´escriptura, aplicada ja sigui a la coberta o en una pàgina d´un llibre. 

Segons escriu el crític d'art Francesc X. Puig Rovira sobre aquesta mostra, "Darrere de cadascuna de les obres hi ha un projecte personal que sovint l'artista va desenvolupant, perfilant i precisant en el curs de l'execució. El mot escultura, emprat sovint per referir-se a les obres de Madola, resulta potser incomplet, mancat d'alguna precisió. No hi ha dubte que l'artista crea i elabora unes obres en tres dimensions, algunes vegades de mides considerables, però els valors ceràmics predominen per sobre dels valors escultòrics. Per a Madola, la ceràmica ha estat el mitjà d'expressió, però ha estat alhora la motivació essencial de la vida".

"Llibres al Museu"es podrà visitar del 5 d'abril al 4 de maig, en els horaris habituals del Museu de Premià de Dalt.

Below Content Viewlet

Document Actions