Notícies

Navigation Bar

Dissabte 31 de juliol té lloc la 1a Nit de Cinema de Terror

A les 10 de la nit, a Sant Jaume

Above Content Body

Content Core

Cartell 1a Nit de Terror La 1a Nit de Cinema de Terror l'organitzen la regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Premià de Dalt i l´Espai de Cinema de la Societat Cultural Sant Jaume, amb la col·laboració de l'Agrupació Cultural i Recreativa Carnestoltes, Premià de Dalt Ràdio i amb el suport especialitzat de Cryptshow Festival, el festival més important en la difusió i suport dels gèneres fantàstic i de terror en l´àrea del cinturó barceloní amb repercussió nacional i internacional.

La 1a Nit de Cinema de Terror consisteix en la projecció a l'aire lliure, concretament, en dos llocs del nucli antic triats pels organitzadors. Es tracta de dues projeccions de curts amb una durada de 46 minuts cadascuna. Els espectadors sortiran de Sant Jaume a les 10 de la nit i faran la travessia acompanyats fins als llocs de la projecció. En acabar primer curt, se'ls tornarà a acompanyar fins al segon lloc de projecció –que començarà, aproximadament, a 2/4 de 12 de la nit- i, una vegada aquesta finalitzi, es tornarà cap al punt de sortida inicial, la Societat Cultural Sant Jaume.

El primer passi inclou les següents projeccions, “La casa Brown”, “La Quelone”, “Messieur Merchant”, “Albert fur Alle” i “Mamá”; mentre que el segon el formen, “Spider”, “Vincent le Magnifique”, “Spiderboy vs el Duende del Bosque” i “Treevenge”.

VENDA I RESERVA D´ENTRADES

Del 19 al 29 de juliol, de 19 a 21 hores, es poden comprar i reservar les entrades anticipades a la Secretaria de la SC Sant Jaume (Riera de Sant Pere, 147). El preu és de 2€ cada entrada. I el mateix dia de les projeccions, el dissabte 31 de juliol, es poden comprar entrades al pati de Sant jaume a partir de les 20 hores, a un preu de 3€.

Below Content Viewlet

Document Actions