Notícies

Navigation Bar

Dissabte 29 de maig es lliura el 44è Premi de Poesia Marià Manent

En el decurs del certament literari, també es lliura el Premi de Narrativa a la memòria d’en Valerià Pujol i Bosch.

Above Content Body

Content Core

Aquest dissabte a les 7 de la tarda es lliura el 44è Premi de Poesia Marià Manent a Premià de Dalt, un esdeveniment que es va posposar l’any passat a conseqüència de la Covid-19. Es tracta d’un dels premis literaris més antics de tot Catalunya i té lloc a Premià de Dalt, concretament, a la sala teatre de la Societat Cultural Sant Jaume.

Sant Jaume es vesteix de gala per acollir dissabte a la tarda el lliurament del 44è Premi Marià Manent. Els premis els organitza la secció d'Arts i Lletres de l’entitat, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Premià de Dalt i l'Associació d'Artistes.

El jurat dels premis està format per Vicenç Llorca (president), Jordi Manent, Àngels Gregori, Susanna Rafart i Rafael Vallbona. 

El Premi de Poesia Marià Manent és un dels més antics de tot Catalunya. Està dotat amb 2.000 € al millor recull de poesia de tema lliure i escrita en català. A part de la dotació econòmica, la persona guanyadora també rebrà una obra de l’artista mataronina Marga Cruz, obsequi de l'Associació d'Artistes de Premià de Dalt. L'obra guardonada ja ha estat editada per ‘Quaderns de la Font del Cargol’ amb el suport de l'Ajuntament de Premià de Dalt i de la família de Marià Manent.

També es lliurarà el Premi de Narrativa a la memòria d'en Valerià Pujol i Bosch, amb un únic premi de 500 € i una obra de la mateixa artista. El regidor de Cultura, Ramon Golart, i la presidenta de la SC Sant Jaume, Emma Escolano, seran les encarregades de donar els dos premis, respectivament.

L'acte es tancarà amb l'actuació musical d'Acaua Duet.

Below Content Viewlet

Document Actions