Notícies

Navigation Bar

Dissabte 26 de gener, l'EscenARTS ens porta AKA (Also Known As), un dels fenomens teatrals de la temporada

AKA combina el millor de les comèdies adolescents amb una història crua i real com la vida

Above Content Body

Content Core

Un retrat de l’adolescent, una història d’amor juvenil i la denúncia del racisme s’ajunten en aquesta interessant i compromesa obra de Daniel J. Meyer dirigida per Montse Rodríguez i genialment interpretada per Albert Salazar.

És una obra de petit format, A.K.A, es va convertir a la Sala Flyhard en la gran revelació de la temporada, gràcies al boca orella i a les xarxes socials. Ara, després d'arrasar als Premis Butaca, arriba al nostre poble, al teatre de Sant Jaume, mitjançant l'EscenARTS.

Carles. 15 anys. Bueno… Acaba amb 16 anys. Parla català i castellà. O tot a la vegada, barrejat, com pot, com vol. Adoptat quan tenia 3-4 anys. No se’n recorda. Família de classe mitjana. Fa servir el Tinder. I… coneix la Clàudia. S’enamora de la Clàudia. Classe mitjana-alta. Catalana. Burgesia catalana. Tot va bé. Primera nit que tindran sexe… bueno… faran l’amor. Hi ha molt d’amor. Tot se’n va a prendre pel sac. Apareix la cosina. Coitos interruptus. La Clàudia no li respon més les trucades. Apareix la policia a casa. Judici. Per què? És moro. O almenys ho sembla. Bueno… “en realitat”, perquè la Clàudia era menor. Però en realitat perquè és moro, no és d’aquí. Qui ets? Qui la gent creu que ets? O ets el que sents? O una barreja? Importa qui ets? Qui vas ser? O el que sembles ser? L’obra tracta d’en Carles, de l’amor, de qui és, de la seva identitat, de la seva història. Però nosaltres no serem espectadors, serem els seus oients, còmplices i jutges… en definitiva, serem la societat que diu qui és, quina és la seva identitat i qui incideix en la seva història.

Below Content Viewlet

Document Actions