Notícies

Navigation Bar

Dissabte 23 de març l’esport Scooter aterra a La Poma en una competició internacional de primer nivell

Per primera vegada, se celebra a l'Estat espanyol una competició oficial classificatòria de la International Scooter Association (ISA)

Above Content Body

Content Core

Aquest 2019, com cada any des de 2012, la ISA (International Scooter Association) ha iniciat les competicions que a nivell mundial es celebraran a nombrosos països de diferents continents. Les anomenades 'Qualifiers' que a Europa comptaran amb diferents seus. De les Qualifiers a nivell mundial sortiran els finalistes que competiran pel Campionat del Món de la ISA que se celebrarà a Barcelona durant el mes de juliol amb motiu dels WORLD ROLLER GAMES (WRG) del 4 al 14 de juliol. El major esdeveniment mundial que agrupa els campionats del món de totes les disciplines de roller sport. Un esdeveniment sense precedents amb una enorme projecció mundial del que tenim l'honor de ser la seu a Barcelona.

La gran notícia d'aquest any és que a més de comptar a Barcelona amb la FINAL DEL CAMPIONAT DEL MÓN DE L'SCOOTER organitzat per la ISA, comptem per primera vegada a l’Estat espanyol amb una competició oficial classificatòria de la ISA; 1 Qualifier que des de BESTIAL WOLF organitza el proper dissabte 23 març de 2019 i que es desenvoluparà a les instal·lacions de La Poma BikePark, a Premià de Dalt. Un escenari incomparable amb un skatepark excel·lent, nou i molt polivalent i on riders de diversos estils podran gaudir i competir al màxim nivell.

A més de la celebració de la competició oficial ISA Qualifier destinada als riders PRO i per arrodonir un dia complet al servei dels riders de totes les edats i nivells, des de  BESTIAL WOLF han organitzat 2 competicions Amateur que s’anomenen ‘BESTIAL WOLF SCOOTER PARTY’,  obertes a tots els riders. Una per a menors de 14 anys i una segona per als majors de 14 anys.

Les inscripcions són GRATUÏTES per a tots els riders en les diferents competicions i es donaran importants premis per als vencedors. En el cas de la ISA Qualifier el vencedor tindrà l'honor de guanyar el denominat GOLDEN TICKET que el portarà directe a la FINAL DEL CAMPIONAT MUNDIAL DE L'ISA en els WORLD ROLLER GAMES (WRG) i els 9 riders següents (del 2n al 10è lloc) es classificaran per a la final EUROPEA DE L'ISA on tindran una nova oportunitat de competir per accedir a la FINAL DEL CAMPIONAT MUNDIAL DE L'ISA en els WORLD ROLLER GAMES de Barcelona.

L'esport del scooter segueix creixent al nostre país i segueix ampliant la seva base entre els més joves. Per això des BESTIAL WOLF realitzem un enorme desplegament i esforç on comptem amb la implicació de diversos agents sense els quals seria impossible realitzar aquest tipus d'activitats.

L’organització s’ha mostrat agraïda a La Poma BikePark, a l’Ajuntament i a World Roller Games per fer possible aquest i altres futurs esdeveniments, així com fomentar el coneixement i la pràctica d'aquest espectacular esport freestyle que està causant furor entre els més joves i que compta cada dia amb més seguidors.

 

Below Content Viewlet

Document Actions