Notícies

Navigation Bar

Dissabte 20 d’abril arriba l’Arrela’t a Sant Jordi

L’escenari, els jardins de Can Figueres, al matí i a la tarda

Above Content Body

Content Core

S’acosta la Diada de Sant Jordi i això a Premià de Dalt vol dir que torna una nova edició de l’Arrela’t a Sant Jordi, la programació que organitza la regidoria de Cultura amb diverses entitats locals que és una festa del llibre, la rosa, la música i l’art. Enguany hi hauran activitats familiars, actes literaris, tallers, un market, trobada gegantera i concerts.

Programa d’activitats de l’Arrela’t

Dissabte 20 d’abril a les 11 del matí, i fins les 14 hores, els jardins de Can Figueres acullen jocs gegants de fusta per a totes les edats i un carrusel ecològic de cavallets. Pels més petits, hi haurà un espai de lectura familiar “La biblioteca a cel obert”.

El 20 i el 23 d’abril són les dues dates per a participar al Concurs popular de Fotografia que organitzen l’Associació d’Artistes i l’Ajuntament, amb dues categories -sènior i júnior, i tres premis per a cadascuna d’elles.

També podreu gaudir d’una trobada de dibuixants urbans, de 10 a 13 h, i dibuixar els fotogènics racons de la vila o les activitats de cultura popular de l’Arrela’t a Sant Jordi, organitzada per Dibuixem Maresme. Al Museu hi haurà un fotògraf per a fotografiar els vostres dibuixos i tothom que vulgui podrà afegir-los a l’exposició de la Montse Sanchiz Bosch, “Premià de Dalt, dibuix a dibuix”, que s’inaugurarà divendres 19 d’abril a les 19 hores. Descarregueu-vos aquí el MAPA.

La Biblioteca Jaume Perich acollirà dues exposicions, “Roses i llibres”, de l’associació Art Primilia, i “Cau de lletres” de l’Associació d’Artistes de Premià de Dalt.

Durant tot el dia trobareu un Market de productes locals i artesanals a càrrec de l’Associació de Comerciants “El Nostre Comerç” i un espai gastronòmic amb el Bar Restaurant Avenida i amb la Cooperativa de Premià de Dalt. Al Market de l’Arrela’t hi participen Anna Albert, art en seda; HI-LO; Inés Requena Cerámicas; Maresme Lliure i Tropical; Slow Beauty Mercè Molina; Irma Joies; Im Ioga Studio; Thai Ioga Valentina; The Learning Kingdom i Zina López, Casadelart.

 

Horaris de les activitats

11.00 h Presentació del conte “De dalt i de baix”, de la col·lecció Els Contes de Premià de Dalt, a càrrec de Zina López.

11.30 h Taller literari sobre el conte “De dalt i de baix”, amb la seva autora. 

11.45 h Taller creatiu “Teranyina de Sant Jordi”, a càrrec d’Anna Nieto.

12.00 h Espectacle “Contes de Sant Jordi, princeses i dracs” amb Sensedrama Teatre.

12.45 h Taller de roses de sucre, amb Montse Assens de l’associació Art Primilia.

13.15 h Presentació del llibre “Fang a les mans”,  a càrrec d’Elisenda Sala.

13.45 h Vermut poètic amb Marc Romera, a càrrec de l’associació PdPoesia.

14.30 h Mostra de cultura popular: Ball de Gitanes amb tastet de l’Espolsada de Premià de Mar, a càrrec de l’Associació Debòlit.

15.00 h Actuació musical de Rumba catalana amb Miliu Calabuch (nebot del Peret i Moncho).

16.00 h Activitat familiar: “Vine a fer el teu instrument i participa de la cercavila”, amb Jaume Batlle.

17.00 h Trobada gegantera amb la participació de les colles dels Gegants de Pineda, Gegants de Mollet del Vallès, Gegants del barri de Gràcia de Sabadell, Capgrossos de Premià de Mar i Gegants de Premià de Dalt.

17.30 h Inici de la cercavila amb sortida dels jardins de can Figueres.

19.30 h Ballada final.

Tot seguit, actuació musical La Coixinera. Música folk per a les famílies. Gratuït.

 

     

 

Parades de llibres i roses

Dimarts 23 d’abril, Diada de Sant Jordi, a l’era de Sant Jaume i al torrent de Santa Anna (barri Santa Anna-Tió) trobareu parades de llibres i roses.


 

Descarregueu-vos el programa complet amb totes les activitats de l'Arrela't a Sant Jordi 2024

 

Below Content Viewlet

Document Actions