Notícies

Navigation Bar

Dissabte 17 de juny, Ple de constitució del nou consistori

A les 12 del migdia, a la sala de sessions de l'Ajuntament de Premià de Dalt. El ple també es retransmetrà en directe online a través de Premià de Dalt Media.

Above Content Body

Content Core

Aquest dissabte se celebrarà a la sala de plens de l’Ajuntament la sessió de constitució del nou consistori per a la legislatura 2023-2027. Els regidors i regidores elegits a les eleccions del 28 de maig prendran possessió del seu càrrec i posteriorment s’escollirà l’alcalde.

Inicialment, la sessió la presidiran el regidor més gran -Joan Baliarda- i el més jove -Alejandro Costa Urigoitia i el secretari accidental de l’Ajuntament que donarà fe de tot el procés.

Fruit de les eleccions municipals el ple quedarà constituït per 9 regidors/ores de Som Impuls (majoria absoluta), 4 de Veïns, 2 d’ERC, 1 del PSC i 1 de Crida. Desapareix del consistori Ciutadans que fins ara tenia un regidor.

Una vegada constituït el nou consistori i escollit l’alcalde, càrrec que previsiblement revalidarà en Josep Triadó i Bergés en obtenir majoria absoluta el 28M, es procedirà en dies posteriors a la conformació del Govern i al cartipàs amb les diferents regidories.

El ple el podreu seguir en directe online pel canal de Youtube de Premià de Dalt Media.

 

Below Content Viewlet

Document Actions