Notícies

Navigation Bar

Dissabte 14 de juny aixeca el teló el 37è Festival de Música del Maresme

Tretze ajuntaments de la comarca participen en aquesta edició

Above Content Body

Content Core

El 37è Festival es desenvoluparà en tres mesos, de juny a setembre. Es tracta d'un esdeveniment musical de primer nivell, declarat d'interès comarcal pel Consell Comarcal del Maresme, organitzat pel Patronat Promúsica de Premià de Dalt, amb la col·laboració de l'Escola Municipal de Música.

El concert que dóna el tret de sortida a la porgramació musical tindrà lloc dissabte 14 de juny, a les 8 del vespre, a l'auditori Salvador Alebrt i Riera "Mestre del Coro", a la Casa de Cultura Can Figueres, situada a la Riera de Sant Pere, 88 de Premià de Dalt. L'actuació és a càrrec del Duo Gaudí, amb piano i violí, i l'entrada és lliure.

Enguany participen del festival els ajuntaments d'Alella, Arenys de Mar, Cabrera de Mar, Cabrils, Caldes d'Estrac, Calella, Pineda de Mar, Premià de Dalt, Premià de Mar, Sant Vicenç de Montalt, Tiana, Vilassar de Dalt i Vilassar de Mar.

Trenta concerts conformen el programa de la 37a edició del festival. Trobareu tota la informació actualitzada de l'esdeveniment musical al web del 37è Festival de Música del Maresme. També podeu consultar les actuacions previstes en el següent document adjunt.

37è Festival de Música del Maresme

37è Festival de Música del Maresme

Fitxer: 37eFestivaldeMusicadelMaresme.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 1,51 MB

Below Content Viewlet

Document Actions