Notícies

Navigation Bar

Disponibles dos habitatges públics de lloguer

Un a l’Espai La Fàbrica i l’altre a torrent Castells, al barri del Remei.

Above Content Body

Content Core

S'ha obert un nou procediment per adjudicar en règim de lloguer dos habitatges de promoció municipal a Premià de Dalt. Un d’ells és a La Fàbrica mentre que l’altre esta situat a torrent Castells, concretament al passatge dels Roures.  

Les persones interessades poden presentar sol·licitud fins al 15 de març de 2022.

Espai La Fàbrica

Ha estat la promoció d’habitatge públic més important fins l’actualitat. Es va construir l’any 2009 i disposa de 42 habitatges i 20 locals comercials al bell centre del municipi, al costat de l’actual edifici consistorial. L’habitatge a llogar disposa d’una superfície útil de 48,06 m2 i té un preu de 544,43€  (sense incloure les despeses de comunitat, manteniment, impostos...) i inclou 1 plaça d’aparcament. 

Torrent Castells

Aquesta promoció d’habitatge consta de 29 pisos, 38 places d’aparcament i 39 trasters. Es va fer realitat l’any 2012.

El pis disponible de lloguer té 3 dormitoris, 63,23m2 de superfície útil, aparcament i traster vinculats. El preu del lloguer es de 676,72€ (sense incloure les despeses de comunitat, manteniment, impostos...).

Registre de Sol·licitants d’Habitatges amb Protecció Oficial

Estar inscrits en aquest registre és un requisit imprescindible per a optar a qualsevol habitatge de protecció oficial. També ho és que les persones sol·licitants estiguin treballant quan es demana l‘habitatge i quan es formalitza el contracte de lloguer.

La inscripció al Registre no atorga cap altre dret, ni suposa, en particular, l’adjudicació automàtica de cap habitatge.

La finalitat d’aquest registre és:

  • Proporcionar infomació sobre les necessitats reals i la distribució territorial d’habitatges amb protecció oficial.
  • Facilitar i agilitar els processos d’adjudicació i transmissió d’habitatges protegits, tot garantint la màxima transparència de tots els processos.

 

Més informació

Al web de la Societat Municipal La Pinassa o bé, presencialment, a la seva seu, al carrer de les Teixidores, 5 (local 5). Telèfon: 93 693 15 55.


 

Bases habitatges de lloguer 

Below Content Viewlet

Document Actions