Notícies

Navigation Bar

Disponible una nova edició de "La Pinassa"

La revista municipal de juliol i agost 2024 es repartirà a tots els habitatges la setmana vinent

Above Content Body

Content Core

La injecció de 562.000 € al Pressupost municipal per a executar noves inversions és una de les notícies destacades de 'La Pinassa'. Entre les inversions més importants hi ha la de la recollida de residus porta a porta, actuacions necessàries en espais verds, equipaments municipals i reforç de la digitalització de l'administració.

A les pàgines de la revista també hi trobareu accions de millora de la via pública, prohibicions establertes a l'Espai la Fàbrica per a promoure el civisme, una subvenció de més de 100.000 € que ha rebut l'Ajuntament per a instal·lar plaques solars als edificis municipals, la 4a Jornada de Capacitació que connecta empreses locals, la recepció del Pla Especial de protecció del patrimoni que ha elaborat la Diputació de Barcelona i la programació del 28è Jazz en la Nit que arrenca el 5 de juliol als jardins de Can Figueres amb en Joan Chamorro qui presenta la Sant Andreu Reunion Band.

L'entrevista en aquesta ocasió és a en Toni Martí, responsable de l'Estanc de Premià de Dalt, un establiment amb 100 anys d'història. Finalment, també hi ha un espai que explica com va ser l'acte d'agermanament amb els municipis de l'Aleixar i Viladrau, un agermanament literari al voltant de la figura d'en Marià Manent que es va fer el passat 15 de juny a Premià de Dalt.

 

Descarregueu-vos La Pinassa 188 clicant la seva coberta

 

Below Content Viewlet

Document Actions