Notícies

Navigation Bar

Dimecres Premià de Dalt acull una xerrada sobre el ciberassetjament i l'adolescència

L'objecte de l'activitat és detectar, prevenir i actuar sobre aquest problema

Above Content Body

Content Core

ciberassetjamentciberassetjamentLa regidoria de Benestar Social i Família i la Biblioteca Jaume Perich i Escala organitzen aquesta interessant xerrada adreçada a mares, pares i equip docent amb la finalitat de detectar, prevenir i actuar sobre aquest problema des de dues vessants. D'una banda des de l'àmbit de la comunicació, a través d'un ús adequat de les xarxes socials, com des de la vessant psicològica dels adolescents i les seves famílies.

La conjunció d'ambdós punts de vista permet oferir una visió més àmplia de la complexitat de la situació, en unes edats que generalment acostumen a ser conflictives. Malauradament, els últims estudis sobre el ciberassetjament posen sobre la taula l'augment d'aquest fenomen entre els adolescents i joves d'entre 12 i 18 anys, per això és important saber com fer-hi front.

L'ús inadequat de diferents eines de les xarxes socials ha generat molta inquietud i nombrosos conflictes. En resposta a aquest fenomen el Departament d'Ensenyament de la Generalitat ha activat el Protocol de prevenció, detecció i intervenció enfront el ciberassetjament entre iguals.

La xerrada la imparteixen el psicòleg Jordi Morquillas i l'especialista en comunicació social Yolanda Fajardo. Aquesta trobada ofereix les claus tant des de la més recent actualitat de les xarxes socials com dels aspectes psicològics que les famílies i les escoles necessiten per a poder actuar.

La Biblioteca Jaume Perich i Escala és l'escenari d'aquesta activitat que tindrà lloc dimecres 5 d'octubre, a les 19.00 hores.

Below Content Viewlet

Document Actions