Notícies

Navigation Bar

Dimecres 7 de maig té lloc la 3a sessió de les Jornades de Cooperació Empresarial, dedicada a la Construcció

Above Content Body

Content Core

El president del Gremi de Constructors i Promotors d'Obres de Mataró i Comarca, Agustí Brullet, serà l'encarregat de protagonitzar aquesta tercera sessió dedicada a la construcció i serveis relacionats. L'acte tindrà lloc a l'Espai Santa Anna (camí del Mig/Via Primília) dimecres 7 de maig de 19 a 22 hores.

La 1a sessió de les Jornades de Cooperació Empresarial de Premià de Dalt tenia lloc a l'Espai Santa Anna el dimecres 30 d'abril, i s'adreçava als restauradors. La presentació va ser a càrrec de Jordi Principal, investigador del Museu d'Arqueologia de Catalunya, i coordinador del projecte "Menjar i beure en la perifèria del món grecorromà".

I el mateix espai acollia una segona sessió dedicada al sector pastisser, amb la presentació a càrrec del reconegut pastisser mataroní, Claudi Uñó.

Ambdues sessions tenen per objectiu fomentar la gastronomia i s'emmarquen en el projecte de museïtzació de la Cadira del Bisbe que tindrà lloc aquesta tardor a Premià de Dalt. Tant es pretén elaborar un menú íber a càrrec dels restauradors locals com trobar unes postres típiques del municipi, relacionades amb el seu passat íber.

Les sessions continuaran amb el Comerç (14 de maig) i la Indústria (28 de maig) com a protagonistes.

Aquesta programació, titulada Cooperació empresarial és una iniciativa de la regidoria de Promoció Econòmica i pretén analitzar la situació de cada sector empesarial, establir contactes i conèixer bones pràctiques de cooperació empresarial.

Programa Jornades de Cooperació Empresarial

Podeu llegir-ne tots els detalls en el programa específic.

Fitxer: internetsmope.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 1,49 MB

Below Content Viewlet

Document Actions