Notícies

Navigation Bar

Dimecres 28 de maig, restriccions de trànsit a un tram de la carretera d'Enllaç per les obres al sector La Fàbrica

Above Content Body

Content Core

Dimecres dia 28 de maig s'ha previst l´arribada d'una grua de grans dimensions a les obres que l'empresa municipal La Pinassa està realitzant al sector La Fàbrica. Per aquest motiu, un tram de la carretera d´Enllaç es tancarà a la circulació de vehicles per a garantir la seguretat tant dels vianants com del trànsit rodat. Tanmateix, els vianants disposaran d'un pas habilitat a la vorera de mar per a la seva circulació amb plena seguretat i garantir així l'accés a peu als diferents equipaments municipals (escola bressol, CEIP Marià Manent, consultori mèdic, IES Valerià Pujol...) i als habitatges en general.

Aquesta actuació tindrà lloc en el tram de la carretera d'Enllaç comprès entre el carrer dels Arbres i la Riera de Sant Pere, a partir de les 7 hores del matí i fins que acabin els treballs que s'hi han de desenvolupar. Les alternatives de circulació que es recomanen des de la Policia Local de Premià de Dalt són les següents:

  • Per arribar al centre de la vila, des de la carretera d'Enllaç, agafar la carretera dels Sis Pobles i després, la Riera de Sant Pere
  • Per a sortir del nucli antic o travessar-lo, recomanem utilitzar la carretera de Premià de Mar fins la dels Sis Pobles, o fins al camí del Mig i/o directament fins a Premià de Mar
  • La parada d´autobús de la nova rotonda blava queda anul·lada i es trasllada de forma provisional a la cruïlla de la Riera de Sant Pere amb ca La Teta.

Properament hi haurà un segon tall de circulació en aquest mateix tram de la via, d'una durada aproximada de 20 dies, per a realitzar amb seguretat la urbanització i el pas de serveis (aigua, electricitat, etc.) del sector La Fàbrica. Tanmateix, des de l'Ajuntament s'informarà als veïns de forma detallada en una comunicació casa per casa.

Restriccions de trànsit a un tram de la carretera d'Enllaç

Podeu llegir-ne tots es detalls en aquest document adjunt en què també hi ha un plànol de situació amb el tram afectat i els itineraris alternatius.

Fitxer: tall_circulacio_ctra_enllac.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 230,22 kB

Below Content Viewlet

Document Actions