Notícies

Navigation Bar

Dimecres 20 d'abril, reunió informativa sobre l'Estiu en Marxa 2022

A les 17.15 h a la sala de plens de l'Ajuntament (plaça de la Fàbrica, 1).

Above Content Body

Content Core

El Casal d'Estiu de Premià de Dalt ja és més a prop de les famílies. Dimecres 20 d'abril, a les 17.15 h, tindrà lloc l'habitual reunió informativa adreçada a les famílies. El casal l'organitza l'Ajuntment i el gestiona Dinàmic.

L'Associació Dinàmic 

És una entitat d'educació en valors amb més de 18 anys d’experiència en el lleure , compromesa amb la infància i que ja porta 14 anys dinamitzant elscasals d’estiu municipals a Premià de Dalt.

Ofereix a l’Escola Marià Manent i a l’Institut-Escola Santa Anna un casal d’estiu per a participants de P3 a 6è de primària on combinem diversió i educació amb un programa pedagògic d’activitats variades que serà dinamitzat per un equip educatiuimplicat, preparat, creatiu i responsable. 

Dinàmic es basarà en les intel·ligències múltiples i en l’educació emocional. Dinamitzaran activitats variades que ajudaran a desenvolupar les diferents capacitats i habilitats dels i de les infants d’una manera creativa. Realitzaran balls i danses, coreografies, tallers de pintura i de manualitats, jocs motrius, jocs d’aigua, jocs teatrals, jocs cooperatius, gimcanes, activitats interculturals, jocs esportius, racons educatius, excursions i sortides d’entorn. L’equip d’educadors/es aplicarà una mirada humana i amorosa que pretendrà connectar amb l’estat d’ànim de l’infant i potenciar així el seu benestar i les seves relacions personals durant la seva estada al casal.

Enguany l'eix temàtic és "L'Estradimalius i la Rockola encantada".

En Joan i la Valentina , són dos companys d’una escola d’art que han acabat les classes del curs i començaran les seves vacances d’estiu.

Abans d’acomiadar-se però, es toparan amb un “rockola musical” i escolliran una cançó per ballar-la. A partir d’aquell moment començarà una gran aventura, la “rockola” els absorbirà i dins d’ella es trobaran amb al geni Estradimalius, un director d’orquestra estrafolari que està molt preocupat per la desaparició delsgèneres musicals més importants.

En Joan es convertirà en Jony Bonrolli i la Valentina en la Tina Ballins i coneixeran diferents estils musicals com la música clàssica, el Rock and Roll, el Pop, la Salsa i la percussió africana o el Blues i el Jazz. A més coneixeran divertits personatges com en Rudolf Giresbev, L’Edy Rollins, la Cyndi Colors, la Cèlia Sugar o en Mike Trompetis.

Voleu sumar-vos en aquesta gran aventura musical?


Informació de l'Estiu en Marxa 2022
 

Below Content Viewlet

Document Actions