Notícies

Navigation Bar

Dimecres 16 de setembre comencen les inscripcions a la Ludoteca Municipal "La Xarranca"

Above Content Body

Content Core

Les inscripcions -segons criteris d'admissió- arrenquen el 16 de setembre i s'allarguen fins al 26 del mateix mes, sempre de 17 a 20 hores al Punt d'Informació Juvenil La Fletxa (Torrent Santa Anna, 6). És imprescindible que les inscripcions les facin els pares. La quota mensual és de 10 euros, i les places són limitades.

Els criteris generals d'inscripció estableixen que serà prioritari per adjudicar les places que el domicili de la persona sol·licitant sigui a Premià de Dalt; que els pares/mares o tutors treballin a Premià de Dalt i en cas de places vacants es podran inscriure els sol·licitants de Premià de Mar. Les inscripcions es recolliran per ordre de dia, hora i lliurament del número de compte bancari.

La ludoteca municipal La Xarranca és un espai de joc on els infants i adolescents es diverteixen i alhora aprenen a compartir, respectar els altres, conviure...

Enguany, La Xarranca obrirà les seves portes el proper 5 d'octubre amb dos grups. Els petits, de 6 a 8 anys, nascuts del 2001 al 2003, els dilluns i dimecres; i el grans, de 9 a 11 anys, nascuts del 1998 al 2000, els dimarts i dijous.

El proper 28 de setembre es podrà consultar la llista d'admesos al tauler d'anuncis del PIJ La Fletxa. Tots aquells en situació de llista d'espera hauran de fer la inscripció els dies 28, 29 i 30 de setembre de 17 a 20 horesd.

Below Content Viewlet

Document Actions