Notícies

Navigation Bar

Dimecres 12 de gener comencen les obres de pavimentació al camí de la Costa

I la setmana següent, es faran obres de pacificació d'un nou tram del carrer de la Cisa, entre l'avinguda Caritat i el camí de la Font.

Above Content Body

Content Core

Dimecres 12 de gener de 2021 s'inicien les obres de pavimentació d'un tram del camí de la Costa. L'actuació consisteix a canviar el formigó de la via, força malmès actualment. A conseqüència de l'actuació, l'accés en vehicle a la zona s'haurà de fer per una ruta alternativa, concretament, pel carrer Sant Crist.

La Policia Local de Premià de Dalt ja ha col·locat avisos informatius a les bústies dels habitatges de la zona i també instal·larà senyalització excepcional informant de l'itinerari alternatiu i del tall de circulació a la part alta de la Riera de Sant Pere. 

La previsió de durada de les obres és d'uns 10 dies.

Obres al carrer de la Cisa

La setmana vinent, a partir del 17 de gener, també començaran les obres de millora de l'accesssibilitat al carrer de la Cisa, concretament, al tram comprès entre l'avinguda Caritat i el camí de la Font. En aquest cas, l'actuació consisteix a arreglar el paviment, eixamplar la vorera de mar per a fer-la accessible, i suprimir la vorera de muntanya que no està feta amb l'objectiu de mantenir l'ample actual del carrer.

El trànsit rodat en el tram de les obres serà en sentit pujada, direcció Vilassar de Dalt. Per tant, els vehicles que vulguin baixar hauran de desviar-se pel camí de can Creus o bé pel camí de la Font. La Policia Local de Premià de Dalt col·locarà senyalització excepcional.

 

Below Content Viewlet

Document Actions