Notícies

Navigation Bar

Dimecres 1 de febrer comencen les obres de pacificació i urbanització de l'emblemàtic carrer de la Cisa

Es renoven l'asfalt, el clavegueram i l'enllumenat públic, i al carrer serà a un aol nivell

Above Content Body

Content Core

CARRER DE LA CISACARRER DE LA CISATRAMS D'OBRES DEL CARRER DE LA CISALes obres tenen una durada aproximada de 5 mesos, i es desenvoluparan en dues etapes. La primera, entre la Riera de Sant Pere i el torrent de can Pau Manent. Les obres inclouen la urbanització del torrent de can Pau Manent, des del carrer de la Cisa fins al passatge Pau Manent, i la urbanització del passatge Pau Manent en el tram comprès entre el torrent de can Pau Manent i el passeig Coromina.

Per al carrer de la Cisa es preveuen les voreres i el vial a un sol nivell, i la col·locació d’arbrat i mobiliari urbà. També es substituirà l’enllumenat públic perquè és una xarxa obsoleta amb braços adossats a façana o amb columnes, nova xarxa de clavegueram.

A conseqüència de les obres, es tallarà el trànsit de vehicles en el primer tram del carrer de la Cisa afectat per les obres i els vehicles accediran a aquesta via pel torrent de can Pau Manent, que temporalment serà de pujada com indicarà la senyalització col·locada.

L’Ajuntament de Premià de Dalt cedirà temporalment places a l’aparcament soterrat de l’Espai la Fàbrica als veïns afectats per les obres que no puguin entrar els vehicles als seus garatges. Les persones interessades únicament s’han d’apropar a les oficines de la Societat Municipal La Pinassa (1a planta de l’Ajuntament) per a sol·licitar una plaça.

Below Content Viewlet

Document Actions