Notícies

Navigation Bar

Dimarts 9 de juny l'Ajuntament posa en marxa la I Jornada d'Ocupació per a persones aturades majors de 45 anys

Centrada a oferir suport i recursos pràctics a totes les persones majors de 45 anys que es troben en recerca de feina

Above Content Body

Content Core

recursos ocupacióEl Servei Municipal d'Ocupació i Promoció Econòmica organitza la 1a Jornada d'Ocupació, adreçada a persones majors de 45 anys que es troben en recerca de feina. De 9 a 13 hores, a la sala de plens de l'Ajuntament de Premià de Dalt diversos professionals oferiran suport i recursos pràctics per promoure l'ocupabilitat.

Concretament, s'ha programat una taula rodona sota el títol "L'experiència professional com a marca professional", amb el director de Comunicació de La Fageda, Albert Riera; els membres de l'associció Wise People de Sant Cugat del Vallès, Lluïsa Espín i Conxi Romera; i el gerent de Marketeasing, assessor en gestió d'empreses en els valors ètics de l'Economia del Bé comú, Andreu Pérez.

A banda, hi haurà una sessió formativa "45 anys acumulant coneixements i capacitats", a càrrec de l'assessora en Inserció Laboral i en gestió per competències en les organitzacions empresarials, Marta Colomé.  I una conferència "Treballa la teva xarxa de contactes! Un clar valor afegit a la teva recerca de feina" a càrrec de l'experta en networking professional i les noves eines digitals del web 2.0, Rosaura Alastruey.

I Jornada d'Ocupació per a persones majors de 45 anys

I Jornada d'Ocupació per a persones majors de 45 anys

Fitxer: I_Jornadesatur45_A4.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 862,88 kB

Below Content Viewlet

Document Actions