Notícies

Navigation Bar

Dimarts 16 de juny els Ajuntaments de Premià de Dalt i Premià de Mar llancen la targeta “Premià Comerç”

La targeta neix de l´acord amb Comerços Associats de Premià i “la Caixa”

Above Content Body

Content Core

Els alcaldes de Premià de Dalt i Premià de Mar, Joan Baliarda i Miquel Buch, respectivament, acompanyats del president de Comerç Associats de Premià, Isidre Pijuan, i del director d´Àrea de Negoci del Maresme Sud de “la Caixa”, Miquel Abril, presentaran a la premsa la targeta Premià Comerç, a la Fàbrica del Gas, situada al carrer Joan XXIII, 2-8, de Premià de Mar.

La targeta Premià Comerç incorporarà el logotip del CAP i dels  dos Ajuntaments, i permetrà enfortir les relacions amb els clients dels establiments associats oferint avantatges en les seves compres i altres serveis afegits. A més de ser una targeta financera, totalment gratuïta pel ciutadà, és una targeta de fidelització que premiarà els compradors de les botigues de Premià de Mar i Premià de Dalt. Al mateix temps, farà possible que el ciutadà  pugui rebre tota la informació sobre les activitats i els serveis de la ciutat.

ACTE: Presentació de la targeta “Premià Comerç”
DIA: Dimarts, 16 de juny de 2009.
HORA: 12:00h
LLOC: Fàbrica del Gas (c. Joan XXIII, 2-8. Premià de Mar)
PARTICIPEN: Alcalde de Premià de Dalt, Joan Baliarda; alcalde de Premià de Mar, Miquel Buch; representant de "Comerços de Premià"; representant de “la Caixa”.

Below Content Viewlet

Document Actions