Notícies

Navigation Bar

Dilluns 6 de novembre arrenca la poda

Els treballs començaran pels carrers del barri Santa Anna-Tió de Premià de Dalt

Above Content Body

Content Core

El proper dilluns 6 de novembre de 2023, la Brigada Municipal i una empresa privada començaran els treballs de poda de l'arbrat dels carrers, parcs i jardins del poble.

L'objectiu de la campanya és podar aquells arbres que ho requereixin per aconseguir una millora estètica i funcional. Les tècniques de poda emprades s'adapten a les condicions de cada arbre en funció de l'espècie, la floració, la mida i a les condicions de l'entorn, considerant la proximitat a la calçada, la circulació dels vianants, la distància a les façanes o a les línies elèctriques i evitant que interfereixin en la visibilitat de la senyalització i l'enllumenat públic. Amb la poda es prepara l'arbre per a resistir en bones condicions durant tot l'any.

L'Ajuntament demana la col·laboració veïnal a l'hora de respectar els senyals de no aparcar que es posen amb antelació per tal de facilitar la feina a les persones podadores. També es demana la col·laboració de la ciutadania per reduir les possibles molèsties derivades dels talls de carrer i altres maniobres necessàries que es puguin anar generant durant aquest període de poda.

Below Content Viewlet

Document Actions