Notícies

Navigation Bar

Dilluns 3 de novembre es posa en marxa la nova freqüència de pas de la línia d'autobús C-14

Above Content Body

Content Core

Bus 01 A partir del 3 de novembre, els veïns de Premià de Dalt i Premià de Mar tindran a la seva disposició una renovada línia d'autobús, amb un vehicle adaptat per a persones amb mobilitat reduïda i amb una freqüència de pas de 40 minuts, de forma ininterrompuda.

A Premià de Dalt el primer autobús sortirà de la parada del Forn (cruïlla Riera de Sant Pere/carretera de Premià) a les 6.20h, i l'últim a les 21h. La línia C-14 és la que connecta els diferents nuclis urbans de Premià de Dalt amb la població veïna de Premià de Mar. L'últim vehicle que sortirà de l'estació de Renfe de Premià de Mar ho farà a les 21.20 hores.

Presentació del nou bus

El diumenge 2 de novembre, els veïns de Premià de Dalt podran tenir el primer contacte amb el nou vehicle perquè aquest estarà aparcat a la plaça de la Vila a partir de les 12 del migdia, i farà un viatge inaugural i gratuït perquè els ciutadans coneguin el nou recorregut i gaudeixin d'un autobús adaptat, accessible per a tothom. Un cop l'autobús arribi a la parada de la Gran Via/Riera de Premià de Mar, el seu alcalde, Miquel Buch, i diversos regidors s'afegiran al viatge en transport públic.

Nou recorregut

Els canvis introduïts en la línia C-14 consisteixen en la supressió de dues parades a Premià de Dalt, i una a Premià de Mar, la de Can Pou-Camp de Mar, per a garantir que cada 40 minuts hi hagi un autobús. La regidora de Transport, de Premià de Dalt, Carolina Mateo, explica que "hem suprimit la parada de la plaça Vista Alegre i la de davant l'escola maternal Betlem, a la carretera de Premià, perquè totes dues tenen una parada a menys de 50 metres, en concret, la de la rotonda de les Flors i la del Forn, respectivament".

La remodelació de la línia C-14, comporta també l'eliminació de la línia de reforç que fins ara hi havia a les hores puntes del matí perquè, "aquesta perd sentit ja que ara tindrem un bus cada 40 minuts, en lloc d'un cada hora, com fins ara", segons Carolina Mateo. La renovació i millora d'aquesta línia de transport públic interurbà ha estat un dels primers acords entre els Ajuntaments de Premià de Dalt i Premià de Mar, i de fet es tracta d'un dels serveis mancomunats de què disposen ambdós consistoris.

Logo línia d'autobús C-14 La línia C-14 també presenta una nova imatge gràfica, obra de la dissenyadora local Lali Rodríguez Tió, la qual ha creat una icona amb forma de tampó que representa unes ones marines que simbolitzen Premià de Mar, i la ondulació de les muntanyes de Premià de Dalt. La idea del tampó prové del sobre de correu ordinari que es fa arribar d'un lloc a un altre. En breu, un codi que està relacionat amb el transport i el moviment, amb l'eslògan Premiàbus, de mar a dalt; de dalt a mar.

Recorregut Bus C-14

Descarregueu-vos en aquest document adjunt els horaris de l'autobús.

Fitxer: recorregut_bus_c14.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 316,12 kB

Below Content Viewlet

Document Actions