Notícies

Navigation Bar

Dilluns 22 de setembre, Ple Extraordinari per donar suport a la celebració de la consulta del 9 de novembre sobre el futur de Catalunya

A les 21:00h a la Sala de Plens (plaça de la Fàbrica, 1)

Above Content Body

Content Core

logotip AMIACM logoEls grups municipals de Convergència i Unió, Esquerra Republicana de Catalunya-AM i Solidaritat per la Independència, els tres de la Corporació que estan a favor del dret a decidir i de la consulta, han presentat de forma conjunta una moció de suport al 9N.

El ple, de caràcter extraordinari, tindrà lloc dilluns 22 de setembre a les 21:00h, hora habitual dels plens a Premià de Dalt, amb un únic punt a l'ordre del dia a debatre, la moció de suport del món local a la convocatòria de consulta sobre el futur polític de Catalunya del 9 de novembre de 2014.

  • Mostrar el suport a la convocatòria de la consulta del 9 de novembre de 2014, per decidir lliurement el futur de Catalunya dins l’exercici dels nostres drets democràtics i prendre el compromís de l’Ajuntament de Premià de Dalt amb la realització de la mateixa, facilitant tots els recursos i les eines necessàries per fer-la possible, fent una crida a la participació.
  • Donar ple suport al president i al govern de la Generalitat, al Parlament de Catalunya i als partits polítics que donen suport a la convocatòria i a la materialització de la consulta del 9 de novembre.

Aquesta moció és una proposta conjunta de l'Associació de Municipis per la Independència (AMI) i de l'Associació Catalana de Municipis (ACM), de les quals Premià de Dalt en forma part.

Consulteu tot seguit el document de l'ordre del dia.

Ordre del dia Ple Extraordinari 22/09/2014 de suport al 9N

Ordre del dia Ple Extraordinari 22/09/2014 de suport al 9N

Fitxer: PLE_EXTRAORDINARI_22092014_suport9N.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 303,75 kB

Below Content Viewlet

Document Actions