Notícies

Navigation Bar

Dilluns 21 de juliol es posa en marxa el nou recorregut i horaris del bus C-14

Transport cada mitja hora, dissabtes i diumenges, i gratuït per a gent gran, menors d'edat i persones amb discapacitat física, mental o sensorial

Above Content Body

Content Core

recorregut i horarisDues targetes, el Carnet Jove i el Carnet Sènior, acreditaran les persones empadronades a Premià de Dalt majors de 65 anys, menors de 18 o bé amb discapacitat física, mental o sensorial (+33%) a viatjar de forma gratuïta en aquesta línia d'autobús que uneix els diferents barris de Premià de Dalt amb Premià de Mar, l'estació de Renfe i la platja. El recorregut s'ha modificat per aconseguir un autobús cada mitja hora.

Les persones que compleixen els requisits, poden soL·licitar la targeta sènior o jove a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (plaça de la Fàbrica, 1), aportant una còpia del DNI i una fotografia en un dispositiu USB o bé el eprsonal de l'OAC fa la foto corresponent. Els carnets es lliuren al moment i són personals i instransferibles.

El primer servei surt de la parada del forn de Premià de Dalt a les 06.10h del matí, i l'últim, entre setmana a les 21:10h, i els dissabtes, diumenges i festius a les 22:10h.

L'acord entre els Ajuntaments de Premià de Dalt i Premià de Mar per ampliar i millorar la línia de transport es va tancar el passat 19 de juny. Consulteu AQUÍ la notícia.

cartell amb nou recorregut i horaris

cartell amb nou recorregut i horaris

Fitxer: C14_POSTER_A3_CASAS_ultim.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 429,7 kB

Below Content Viewlet

Document Actions