Notícies

Navigation Bar

Dilluns 20 de març, Rafel Nadal presenta el seu darrer llibre “La senyora Stendhal” a la Sala de l´Orfeó

La secció Arts i Lletres de la SC Sant Jaume és qui organitza aquest esdeveniment

Above Content Body

Content Core

Portada de "La senyora Stendhal"Dilluns 20 de març a les 19.30 hores, el reconegut escriptor serà a Premià de Dalt per a presentar la seva darrera creació literària, “La senyora Stendhal”. Es tracta d’una novel·la que segona ha explicat el propi autor “serveix per a explicar la Guerra Civil i la postguerra als meus nets. Per això els dedico el llibre”.

“La senyora Stendhal” explica la postguerra catalana amb la mirada del Lluc, un nen a qui la guerra el deixa sense mare i creix al costat de la senyora Stendhal i el seu fill Dani, dos referents que l’ajudaran a entendre la difícil convivència entre vencedors i vençuts.

L’autor, a través de la senyora Stendhal, fa una reflexió sobre el destí, ella creu que sempre es pot escollir i que no es pot defugir la responsabilitat individual davant els fets col·lectius.

Amb aquesta novel·la a cavall de realitat i ficció, es tanca el cicle de l’autor sobre els bàndols, el destí i la llibertat individual.

Rafel NadalRafel Nadal i Farreras (Girona, 1954) escriu a La Vanguardia i col·labora habitualment a 8TV, RAC1 i TV3. Ha estat director d’El Periódico de Catalunya de maig de 2006 a febrer de 2010, període durant el qual el diari va rebre nombrosos premis, entre els quals el Nacional de Comunicació. És autor d’Els mandarins, un llibre de retrats sobre el poder; Quan érem feliços (Premi Josep Pla, 2012), una obra de referència de la literatura de la memòria, i Quan en dèiem xampany, sobre una saga familiar a cavall de Catalunya i la Xampanya francesa. La maledicció dels Palmisano (2015), la seva darrera novel·la, ha estat traduïda a catorze llengües.  

Below Content Viewlet

Document Actions